AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı'na Mutlu Ulutaş Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı'na Mutlu Ulutaş Seçildi

AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı\'na Mutlu Ulutaş Seçildi

AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı 4.Olağan Kongresi tamamlandı.2008 yılından itibaren ilçe başkanlığını yürüten Musa Yücel, kongre sonrasında görevini yeni seçilen Mutlu Ulutaş'a devretti.

12.02.2012 17:03

AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı 4. Olağan Kongresi tamamlandı. 2008 yılından itibaren ilçe başkanlığını yürüten Musa Yücel, kongre sonrasında görevini yeni seçilen Mutlu Ulutaş'a devretti.

Kaş Belediyesi Fevzi Gürsoy Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye Antalya milletvekilleri Menderes Türel, Hüseyin Samani, İl Başkanı Mustafa Köse, Gençlik Kolları İl Başkanı Hasan Bozdemir, ilçe başkanları, belediye başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, delegeler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kongrede konuşan Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, AK Parti kadrolarının samimiyetle millete hizmet etmeye çalışan gönüllülerden oluştuğunu belirtti. Samani, "Şimdiye kadar birlikte bir çok şey başardık. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz. AK Parti, milletin kördüğüm olmuş sorunlarını tek tek çözdü ve çözmeye devam ediyor. Kördüğüm olan anayasal sorunların önemli bir kısmını 12 Eylül 2010'da milletin desteği ile çözdük. Şimdi sıra bu kördüğümü tamamen ortadan kaldırmamız gerekiyor. Yeni Anayasa'yı millet ile birlikte, milletin istediği şekilde birlikte yapacağız. Yine önemli ve kördüğüm haline gelmiş bir mesele daha var. 2B meselesi. Biliyorsunuz AK Parti daha önce 2B ile ilgili bir çalışma yapmıştı. Ancak, ana muhalefet partisi Anayasa Mahkemesi'nin yolunu tutup, bu yasayı iptal ettirmişti. Şimdi daha kapsamlı ve daha titiz bir şekilde yeniden çalışma yapıldı. 2B yasası İçişleri Komisyonu'ndan geçti. Benim de üyesi bulunduğum Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu altında 2B komisyonu oluşturuldu. Amacımız burada hak sahiplerine arazilerini ve tapularını vermek. Kısa bir sürede bu sorunu da çözmüş olacağız" dedi.

Antalya Milletvekili Menderes Türel ise konuşmasında AK Parti'nin rotasının milletin çizmiş olduğu doğrultuda olduğunu belirterek, "Bizim rotamız millettir. Milletin bize gösterdiği yoldan gidiyoruz. Millete hizmet etmek için çalışıyoruz. AK Parti onun için başarılıdır. Bugün anketler de çok açık bir şekilde gösteriyor ki, AK Parti'nin oy oranı yüzde 54'e ulaşmıştır. Millete hizmeti engellemeye çalışan ana muhalefet partisinin oy oranı ise yüzde 20'lere gerilemiştir. AK Parti'nin başarısı, Türkiye'nin gücüdür. Bugüne kadar yapılanlar, Türkiye'yi Ortadoğu'da ve dünyada önemli bir konuma taşımıştır. Bugün Ortadoğu ve dünya ülkeleri ile ilgili çok önemli meselelerde Türkiye'nin görüşü alınmaktadır. Türkiye artık karar verici bir konumdadır. AK Parti teşkilatları olarak bizler Başbakanımıza daha fazla destek, daha fazla güç vermeliyiz. Daha çok çalışmalıyız" ifadesini kullandı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ise, "Bugün burada ilçe teşkilatımızın kurucu başkan ve üyeleri ile şimdiye kadar görev yapmış birçok arkadaşımız ile birlikte güzel bir kongre gerçekleştiriyoruz. 3 yıldır görev yapan ilçe başkanımız Musa Yücel ve ekibi, görevi yeni ekibe devrediyor. Kuruluşundan bugüne kadar Kaş'a hizmet için çalışan arkadaşlarımız, bundan sonra da yeni yönetime destek olacak ve hizmet için çalışmaya devam edecekler. İşte bizim, AK Parti'nin başarısı da bundan kaynaklanıyor. Samimiyet, birlik ve beraberlik içinde uyumlu bir şekilde teşkilatçılık görevimizi sürdürüyoruz. Bizim gayemiz, ne koltuk, ne de makamdır. Bunlar gelip geçicidir. Bizim için gerçek olan hizmettir. Bizim tek ideolojimiz milletimize hizmet, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyabilmektir" diye konuştu.

AK Parti Kaş İlçesi 4. Olağan Kongresi konuşmaların ardından seçimlerin yapılmasıyla sürdü. 232 delegenin oy kullandığı kongrede tek listeyle seçime giren Mutlu Ulutaş başkanlığa seçildi. Mutlu Ulutaş başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; Sabri Ardıç, Mahmut Koçyiğit, Nihat Karal, Emin Koçak, Mustafa İçlek, Celal Korkut, Hacı İbrahim Uludağ, Mehmet Altaca, Bayram Zorlu, Ahmet Akçabelen, Süleyman çelebioğlu, Mesut Uçar, Adem Alkış, Abdullah Yağmur, Ahmet Özaslan, Nuri Çırak, Okay Bilgin, Fırat Demirci, Serpil Ertaç, Zehra Sayar, Sibel Alboğa, Selih Usta, Şahin Karakaş, İlknur Özak. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kaş İlçe Başkanlığı'na Mutlu Ulutaş Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement