Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (2)

Foto.'GÜVENLİ Trafik Projesi' kapsamında pilot il seçilen Afyonkarahisar'da emniyet kemeri kullanımı oranı yüzde 7'de yüzde 50'ye yükseldi.

05.10.2012 10:11

Foto: Sadık Badak

===

Afyonlu kemerle hayatı tutundu

'GÜVENLİ Trafik Projesi' kapsamında pilot il seçilen Afyonkarahisar'da emniyet kemeri kullanımı oranı yüzde 7'de yüzde 50'ye yükseldi. Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Proje Sorumlusu Dr. Serap Şener, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret ederek, başarılarından dolayı tebrik etti. Dr. Şener, WHO'nun koordinasyonu, Sağlık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli Trafik Projesi kapsamında Afyonkarahisar'da emniyet kemeri kullanımının arttığını ve bunun da tüm dünyaya örnek olduğunu belirtti.

KAMUOYU BİLİNÇLENDİRİLDİ

Projenin başarılı bir şekilde uygulanmasının dünyaya örnek olduğunu belirten Dr. Şener, "Vali Balkanlıoğlu'nun emniyet kemerli fotoğrafları New York ve Meksika gibi önemli yerlerde gösteriliyor. Vali Balkanlıoğlu'nun çıkarmış olduğu genelgeyle kamuoyu çok iyi bilinçlendirilmiştir. Kentte çok büyük bir değişim var" dedi. Vali Balkanlıoğlu ise emniyet kemeri genelgesi ile tüm kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere bütün Afyonkarahisar genelinde emniyet kemeri takılması oranının arttığını söyledi.

HERKES DUYARLI OLMALI

Tavizsiz sürdürülen denetimlerin titizlikle devam edeceğini söyleyen Vali Balkanlıoğlu, "Aracına bindiğinde emniyet kemeri takmayan hiçbir kimse olamayıncaya kadar bu konuya ağırlık vereceğim. Sadece trafik polisini görünce emniyet kemerini takmak için uğraşmak kendini kandırmaktır. Önemli olan polis denetimleri veya ceza uygulaması değil, kişilerin hayati tedbirlerini almalarıdır. Bu sadece emniyet kemeri takmakla değil, tüm trafik kurallarına uygulamakla mümkün olur" diye konuştu.

Onur BAYRAM/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Toplumsal dayanışmaya defter katkısı

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından başlatılan 'Bir Defter de Sen Al' kampanyası kapsamında toplanan defterler İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti. MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, 'İlköğretim Haftası' dolayısıyla başlatılan kampanya çerçevesinde toplanan defterleri, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın'a temsil etti. MHP İl Başkanı Aslan, siyasi parti olarak siyasetin yanı sıra toplumsal dayanışmanın gelişmesi için de ellerinden geleni yaptıklarını, bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kampanyanın halen devam ettiğini vurgulayan Başkan Aslan, "Toplanan defterleri Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği bölgeye teslim edeceğiz. Bu gün sembolik bir teslim yapmak istedik. Amacımız tüm ihtiyaç sahibi öğrencilere bu yardımların ulaşmasını sağlamak. Sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin toplumu bilinçlendirecek kanayan yaralarına parmak basmaya yönelik proje ve kampanyalar yapması önemli. Bu tür kampanyalar birer mesajdır. Toplumdaki sıkıntılara işaret etmek önemlidir. Toplumumuzun kaynaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyoruz" dedi.

EĞİTİM, TOPLUMDAN SOYUTLANAMAZ

Yaklaşık 12 bin defter toplandığını belirten Aslan, "Hiçbir çocuğumuzun mağdur olmasını istemeyiz. Çocuklar bizim çocuklarımız, milletimizin çocuklarıdır" diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise bu duyarlı davranıştan dolayı MHP İl Başkanı Aslan'a teşekkür etti. İhtiyaç sahibi öğrencilerin eksiklerinin zaman zaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından giderilmeye çalışıldığını anlatan Yalçın, yarım kampanyalarının önemine işaret ederek, Okullarımızın toplumla iç içe geçmesini arzu ediyoruz. Eğitimin olmadığı bir mekan düşünemezsiniz" dedi.

Murat ARISOY/AFYONKARAHİSAR, (DHA)

Foto: Ziyaretten foto

===

Noel Baba'dan gelir rekoru

ANTALYA'nın Demre İlçesi'ndeki ören yerleri Noel Baba Müzesi ve Myra Antik Kenti'nin ziyaretçi sayısında Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre düşüş yaşandı. Ziyaretçi sayısındaki düşüşe rağmen gelir ise arttı. Antalya bölgesinin en çok ziyaretçi çeken ve gelir getiren ören yerlerinden Noel Baba Müzesi'ni eylül ayında 59 bin 291 kişi ziyaret ederken, bu ziyaretler karşılığında 549 bin 335 lira gelir sağlandı.

Geçen yılın eylül ayında müzeyi 81 bin 113 kişi ziyaret etmiş ve karşılığında 394 bin 220 lira gelir sağlandı. Bu yılın 9 aylık diliminde ise müzeyi 407 bin 817 kişi ziyaret ederken, karşılığında 3 milyon 427 bin 304 lira gelir sağlandı. Geçen yılın aynı döneminde 502 bin 528 kişinin ziyaret ettiği müze, 2 milyon 338 bin 395 lira gelir bırakmıştı.

Demre'deki diğer önemli bir ören yeri olan Myra Antik Kenti'ni ise bu yılın eylül ayında 51 bin 961 kişi ziyaret ederken, 499 bin 995 lira gelir sağlandı. Geçen yıl eylül ayında Myra Antik Kenti'ni 77 bin 194 kişi ziyarete ederken karşılığında 410 bin 26 lira gelir sağlandı. Bu yıl 9 aydaki ziyaretçi sayısı 379 bin 347 kişiye ulaşan antik kent, karşılığında 3 milyon 146 bin 140 lira gelir bıraktı.

Geçen yıl 9 aylık dilimde Myra Antik Kenti'ni 462 bin 680 kişi ziyaret etmiş, karşılığında 2 milyon 393 bin 829 lira gelir elde edilmişti. Myra Antik Kenti'nin yıllık bazda sağladığı gelir, ilk kez bu yılın 9 aylık bölümünde 3 milyon lirayı aştı. Ziyaretçi sayısı ise, geçen yılın 9 aylık dilimine göre, yaklaşık 84 bin kişi düştü.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Ziyaretçilerden foto

===

Kurbanlıkta 'pasaport ve yaş' uyarısı

ALANYA Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, yaklaşan 'Kurban Bayramı' öncesinde kurbanlık alırken dikkat edilmesi gereken konularda halkı uyardı. Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Kurban Bayramı nedeniyle ilçede hayvan hareketinde yoğunluk yaşanacağını söyledi. İnsan ve hayvan sağlığını tehdit eden salgın ve bulaşıcı hastalıkların önlenmesi için bazı kurallara uyulması gerektiğini belirten Rüzgar, kulak küpesi olmayan hayvanların satın alınmaması gerektiğini söyledi.

Hayvan nakillerinde ise büyükbaş hayvanlar için pasaport, küçükbaş hayvanlar için de nakil beyannamesi bulundurulmasının zorunlu olduğunu anlatan Rüzgar, "İlçe dışına yapılacak hayvan nakillerinde ise 'Yurt içi hayvan sevk raporu' alınması ve en az 15 gün önceden büyükbaş hayvanlar için şap, küçükbaş hayvanlar için de veba aşılarının yaptırılması gerekmektedir" dedi.

Kurbanlık büyükbaş hayvanların yaşına dikkat edilmesi gerektiğini dile getiren Rüzgar, "Kurbanlık hayvanların besili olması, gebe olmaması ve büyükbaş hayvanların 2 yaşından büyük olmasına dikkat edilmeli. Hayvanın yaşı pasaportlarında vardır. Yaş tayinini eski bir yöntemle de yapabiliriz. Alt çenedeki kesici dişlere bakılarak yaş tayini yapılabilir" dedi.

1 aylık buzağılarda diş etlerinin çekilmiş ve bütün dişlerin iyice görünür hale geldiğine dikkati çeken Rüzgar, "1,5 yaşına giren hayvanlarda geçici ön kesiciler düşmek üzeredir veya düşmüştür. 2 yaşına ulaşan hayvanlarda kalıcı ön kesiciler tamamen büyümüştür. 2,5 yaşına giren hayvanlarda geçici 1'inci orta kesiciler düşmek üzeredir veya düşmüştür. 3 yaşına ulaşan hayvanlarda ise kalıcı 1'inci orta kesiciler tamamen büyümüştür. Hayvanın yaşı bu şekilde belirlenebilir" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Mehmet Rüzgar

===

Burdur'da 'Sağlık Akademi' projesi

BURDUR İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geliştirilen 'Sağlık Akademi' projesiyle hasta ve hasta adayı eğitim merkezi oluşturulacak. Burdur İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Sırrı Şenbayram, Sağlık Akademi projesi için tanıtım toplantısı düzenledi. Burdur Devlet Hastanesi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Sağlık Müdürü Şenbayram, 'Sağlık Akademi' projesinin, Burdur genelinde tüm toplumun katılımından oluşan akademik bir hasta adayı eğitim merkezi olduğunu söyledi.

Sağlığın geliştirilmesi ve vatandaşların sağlık kültürünü artırmayı amaç edindiklerini belirten Şenbayram, "Sağlık Akademi eğitimleri sonucunda; hasta ve yakınları, sağlık çalışanları, öğrencilerle tüm bireylere yönelik yıl boyunca düzenli ve sürekli, katılım belgeli, ücretsiz eğitim programları düzenlenecek. Projeyle zorluklarla karşılaşan ve basit ihmaller sebebiyle yaşamsal risk altında olan kronik hastalara gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak" amaçlanıyor dedi.

Şenbayram, benzer problemleri olan hastaların tanışmasını ve dayanışması, hasta, hasta yakınları, sağlık çalışanlarıyla tüm bireylerin yaşamları boyunca ihtiyaç duyacakları konularda ileri düzeyde bilgi sahibi olmaları, sağlık eğitimi gören öğrencilerin öğrenme süreçlerine katkı sağlanması, hastanede kalış süresini kısaltmak, tedavi süreçlerinin hızını ve etkinliğini arttırmak, devlete olan maliyette düşüş sağlamak, gereksiz ilaç kullanımının önüne geçmenin de hedeflendiğini bildirdi.

7 BİN 582 KİŞİ KAYIT YAPTIRDI

Sağlık Akademi'ye katılmak için yalnızca kayıt olunmasının yeterli olduğunu belirten Şenbayram, "Şu ana kadar tüm eğitim programlarına toplamda 7 bin 582 katılımcı kayıt yaptırmış olup, kayıtlar devam etmekle birlikte her yıl projeye katılımcı sayısının artırılarak devamlılığın sağlanması hedeflenmektedir. Sağlık Akademi ile hastaların yaşam kalitelerini arttırmayı ve onların sosyal hayata daha aktif katılımını amaçlayan ve bu doğrultuda insanların sağlık kültürlerini geliştirmeyi ilke edindik" diye konuştu.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram

===

Vali Yılmaz'dan ilçe ziyareti

BURDUR Valisi Nurettin Yılmaz, Altınyayla ve Çavdır ilçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Nurettin Yılmaz, ilk olarak Altınyayla Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Mehmet Ayhan'dan ilçe hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, sipsi ve bakır çan imalathanelerini gezdi. Altınyayla Kırkpınar Yaylası'nın turistik açıdan gelişmesi için konaklama mekanlarının inşa edilmesinin şart olduğunu vurgulayan Vali Yılmaz, burada bungalov tarzında, doğayla dost, yayla turizmine yatkın evlerin inşa edilebileceğine işaret etti.

Altınyayla'da yüksekokul olması amacıyla yapılan fakat şu anda kullanılmayan binanın değerlendirilerek ilçenin ihtiyacı olan lise olarak kullanılmasının eğitime daha fazla katkı sağlayacağını vurgulayan Vali Yılmaz, bu karar verildiği takdirde ellerinden gelen bütün kolaylıkları sağlayacaklarını söyledi. Burdur'un yöresel çalgısı olan sipsinin en önemli üretim yeri olan ilçede bu üretimin desteklenmesi gerektiğini savunan Yılmaz, bu tür özgün değerlerin üretimle birleşerek hem ekonomiye hem de kültür tanıtımına katkı sağladığını vurguladı.

Mantar üretim merkezlerinden birini de ziyaret eden Vali Yılmaz, yörenin coğrafyasına ve üretim ortamına uygun karlı ürünlerin üretilmesinin ve yaygınlık kazanmasının bölgenin gelişiminde önemli rol oynayacağını ve desteklenmesinin hayati öneme haiz olduğunu söyledi. Çavdır Kaymakamlığı'na da giden Vali Yılmaz, Kaymakam Veysel Yüksel, Belediye Başkanı Mustafa Uysal, belde belediye başkanları ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Yılmaz, Söğüt Belde Belediyesi ile sera alanlarını da gezdi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Ziyaretlerden

===

Yarışmaya ilgi artıyor

KEMER Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından ilk defa gerçekleştirilecek ve Kemer'in bölgeye tatile gelen turistlerin gözünden tanıtılmasını öngören 1. Kemer Uluslararası Fotoğraf Yarışması'na ilgi artıyor. 31 Ekim'de son başvuruların kabul edileceği yarışmaya şu ana kadar gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını belirten KETAV Başkanı Mustafa Çalık, birbirinden ilginç fotoğrafların kendilerine ulaştığını söyledi.

Çalık, Kemer, Beldibi, Göynük, Kiriş, Çamyuva, Tekirova, Olympos, Çıralı, Adrasan ve yöresinin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini fotoğraflayan tatilcilerin 31 Ekim'e kadar başvurmaya devam edebileceklerini hatırlattı. Yarışma takvimine göre jüri değerlendirmesi, 9 Kasım'da yapılacak, sonuçlar ise 10 Kasım'da açıklanarak, 1 Aralık tarihinde de ödül töreni düzenlenecek. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli otellerde tatil ödülleri verilecek.

Saffet YENİGÜN/KEMER, (DHA)

Foto: KETAV Başkanı Mustafa Çalık

===

Cuma Pazarı tarih oldu

SERİK Belediyesi, Kökez Mahallesi'ndeki Cuma Pazarı'nı yıktı. Yıkım işleminin tamamlanmasının ardından, Cuma Pazarı'nın yerine müteahhit firma tarafından 4 katlı pazar alanı ve alışveriş merkezi yapılacak. Belediye Başkanı Mehmet Habalı, 18 Haziran'da ihalesini yapılan 4 katlı pazar alanı projesinin gecikmeli de olsa başladığını belirterek, inşaatın 450 günde bitirilmesinin öngörüldüğünü belirtti. Habalı, alışveriş merkezinde kapalı otopark, 1. zeminde çarşı ve otopark, 1. katta alışveriş merkezi, 2. katta dükkanlar, üst katta ise sosyal tesisler yer alacağını bildirdi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Yıkım çalışmalarından

===

Kuşlar'da asfalt sevinci

SERİK'e bağlı Kuşlar Köyü'nün 4 kilometrelik yolu, Özel İdare tarafından asfaltlandı. Kuşlar Köyü Muhtarı Akif Küçük, köy yolunun uzun süredir bozuk olduğunu anımsatarak, "Girişimlerimiz sonucu Özel İdare Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Daire Başkanı Mesut Aksoy ve İl Genel Meclis Üyesi Sedat Karagöz'ün destekleriyle köyümüzün 4 kilometrelik yoluna sathi asfalt döküldü. Ayrıca köyümüzün içme suyu deposuna da Özel İdare tarafından tadilat yapıldı" dedi. İl Genel Meclis Üyesi Sedat Karagöz ise bu yıl içerisinde Kuşlar Köyü ile birlikte Serik'e bağlı köylerin 60 kilometrelik yolunan sathi asfalt kaplamasının yapıldığını bildirdi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Asfalt çalışması ve Köy Muhtarı Akif Küçük.

===

Polonyalılar Şarkikaraağaç'ta

AVRUPA Birliği (AB) Bakanlığı tarafından finanse edilen ve Isparta İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR İl Müdürlülüğü, Şarkikaraağaç METEM ortaklığıyla yürütülen 'Mesleğim geleceğimdir' projesi kapsamında Polonya Starostwo Powıatowe Kenti Wostrzeszowie Kasabası İl Meclis Başkanı Lechjaniki, Belediye Başkanı ve beraberindeki heyet Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçesi'ni ziyaret ederek yerinde inceleme yaptı.

Ziyarette konuşan Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, ilçede eğitim öğretimin önemli yerde olduğunu belirterek, Polonya Starostwo Powıatowe Kenti Wostrzeszowie Kasabası İl Meclis Başkanı Lechjaniki ile fikir alışverişinde bulundu. Kızıldağ ve ilçenin tarihini de ziyaretçilere anlatan Ufacık, Wostrzeszowie Belediye Başkanı'nı da Şarkikaraağaç'a davet etti.

Ali ÇEVİKBAŞ/ŞARKİKARAAĞAÇ, (DHA)

Foto: Ziyaretten fotolar

===

Pegasos Otel'den örnek davranış

SUNTOPİA Pegasos World Hotel, misafirlerle topladığı kapakları Antalya Bedensel Engelliler Derneği adına kapak toplama kampanyasını yürüten Manavgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halis Akkaya'ya teslim etti. Otel bünyesindeki 'Green Team Çevre Takımı' ve otelde kalan turist çocuklara geri dönüşüm şişeleri ve kapaklardan yapılan temsili kumbara hediye edildi. Projenin 2013'e kadar süreceğini belirten Halis Akkaya, otel yetkililerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kabul edilen ve kullanıma hazır hale getirilen eşyaların yer aldığı 'Sosyal Market'i gezdiren Akkaya, toplanan kapakların en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye olarak ulaştıracaklarını belirtti. Suntopia Pegasos World Hotel Genel Müdürü Alper Türlü, kampanyanın insani yönüne değinerek, yaşamlarında engel olan insanların küçük de olsa hayatlarını kolaylaştıran bu kampanyaya destek olmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Kamil ATALAY/MANAVGAT, (DHA)

Foto: Toplanan mavi kapaklar ve teslimat

===

Sandıklı'da 'Dumansız Hava Sahası' semineri

AFYONKARAHİSAR'ın Sandıklı İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda, İlçe Sağlık Grubu Başkanlığı tarafından Tütün Kontrol Biriminin Hizmet İçi Semineri verildi. Seminere İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sandıklı Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Müdürlüğü personeli katıldı.

Semineri Çevre Sağlık Teknisyenleri Halil İbrahim Erdoğan ve İbrahim Sarıçiyil sundu. Seminerde 'Dumansız Hava Sahası', tütün ve tütünlü mamullerin zararları ve kapalı alanlarda içildiği zaman içmeyenlere olan etkisi dile getirildi. Sağlık teknisyenleri, katılımcılara tablet bilgisayarlar dağıtarak, seminerle ilgili görseller sunuldu.

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (DHA)

Foto: Seminerden

===

Obeziteyle mücadele için yürüdüler

SAĞLIK Bakanlığı'nın 'Hareket Hayattır' sloganıyla başlattığı obeziteyle mücadele ve Dünya Yürüyüş Günü kapsamında Isparta Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Obeziteye Karşı Sağlıklı Yürüyüş' gerçekleştirildi. Isparta Valisi Memduh Oğuz başta olmak üzere daire müdürleri, sağlık çalışanları, vatandaşlar, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüş Huzurevi önünden başladı ve Sidre Tepesi'nde sona erdi.

Yürüyüş sonrasında düşüncelerini açıklayan Isparta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Osman Aydın, sağlıklı yaşam için günlük bir saat egzersiz yapılması ve beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini ifade etti. 5 kilometrelik yürüyüşün çok güzel geçtiğini belirten Vali Memduh Oğuz da, "Güzel bir parkurda yürüdük. Isparta manzarasını seyrederek yürüdük. Çocuklarla, gençlerle, çalışanlarımızla ve halkımızla beraber büyük katılımla yürüyüşü tamamladık" dedi.

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA)

Foto: Yürüyüşten

===

Burdur'da uyuşturucu operasyonu

BURDUR Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince ortaklaşa düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kilo 640 gram esrar ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ortak operasyon düzenledi. Operasyonda merkeze bağlı Çatağıl Köyü'nde oturan O.Ç.'nin evinde yapılan aramada 2 bidon içerisinde 5 kilo 640 gram esrar maddesi, 60 kök keneviri ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, gözaltına alınan O.Ç., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Onur ÖZKAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Ele geçirilen uyuşturucu

===

Atın çiftesiyle hastanelik oldu

ANTALYA'nın Gazipaşa İlçesi'ne bağlı Gürçam Köyü'nde atın çifte attığı 37 yaşındaki Ali Şahin başından yaralandı. Önceki saat 17.00 sıralarında evinin önünde bağladığı atı yemek vermek isteyen Ali Şahin, atın çifte almasıyla yere yığıldı. Başından darbe alan Şahin, çevreden yetişenler tarafından özel araçla hastaneye sevk edildi. Hasdere Köyü civarında gelen ambulansa bindirilen Şahin Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste yapılan ilk tedavinin ardından Alanya Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Şahin'in, hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

Erdem KÖSE/GAZİPAŞA, (DHA)

Foto: Ali Şahin

=== - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement