Vekiller Dağ İlçeleri İçin Devrede - Son Dakika
Yerel

Vekiller Dağ İlçeleri İçin Devrede

Vekiller Dağ İlçeleri İçin Devrede

AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu, Bursa'ya bağlı dağ ilçelerinin belediye başkanları ile birlikte dağ ilçeleri için düşünülen bazı projeler için Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti.

07.03.2012 13:41

AK Parti Bursa milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu, Bursa'ya bağlı dağ ilçelerinin belediye başkanları ile birlikte dağ ilçeleri için düşünülen bazı projeler için Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı ziyaret etti. Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu, dağ ilçelerinin beklentilerini Arınç'a aktardı.

Milletvekilleri İsmail Aydın ve Hakan Çavuşoğlu, dağ ilçelerinin belediye başkanları ve bazı ilçe başkanları ile birlikte önceki gün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ı makamında ziyaret etti. Dağ heyeti yörenin meseleleri hakkında Arınç'a bir dosya sundu.

Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Büyükorhan Belediye Başkanı Selami Selçuk Türk, Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Harmancık Belediye Başkan Yardımcısı

Hasan Gök, Karıncalı Belde Belediye Başkanı Halil Karagöz, Kınık Belde Belediye Başkanı Osman Şahin, Göynükbelen Belde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Korkmaz ile Orhaneli AK Parti ilçe Başkanı Cemil Demir, Büyükorhan ilçe Başkanı Bayram Çetinkaya, Harmancık İlçe Başkanı Ahmet Güneş, Keles İlçe Başkanı Yaşar Keskin'in de hazır bulunduğu ziyarette özellikle tarım konusunda hükümetten çeşitli projeler istendi.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Bursa'ya bağlı dağ ilçelerinin meseleleri ve beklentileri ile ilgili Arınç ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, "Dağ yöresinin meselelerinin halledilmesi için çalışmalarımız sürüyor. Dağ ilçelerinden gelen belediye başkanlarımızın özellikle tarım teşvikleri, yol meselesi ve ilçelerin ihtiyacı olan sulama göletleri konusunda beklentileri bulunuyor. Biz de bu beklentilerle ilgili başbakan yardımcımıza bir dosya sunduk. Yörenin meselelerini kısa sürede gidermiş olacağız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vekiller Dağ İlçeleri İçin Devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement