Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı

Beykoz'da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisini defalarca bıçaklayan şahıs, bu kez de yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle tartıştığı iki kardeşi bıçaklayarak yaraladı.

28.11.2019 18:18  Güncelleme: 22:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beykoz'da geçtiğimiz yıl Mayıs ayında bir şahıs, park yeri nedeniyle tartıştığı kişiyi defalarca bıçaklamıştı. Saldırganın vatandaşı döviz bürosunda bıçaklayarak darp ettiği anlar ise güvenlik kamerasına yansımıştı. Dehşet veren olayın faili Mehmet Ali Sadıkoğlu'nun, bu kez de tartıştığı iki kişiyi bıçaklayarak yaraladığı gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.

Beykoz Kavacık'ta 2 Mayıs 2018 günü yaşanan olayda, Mehmet Ali Sadıkoğlu isimli şahıs, aracını park eden vatandaştan para istemişti. Vatandaşın para vermemesi üzerine Sadıkoğlu, bıçağını çıkararak vatandaşı bıçaklamıştı. Sadıkoğlu, döviz bürosuna sığınan vatandaşı orada da bıçaklayıp darp etmeye devam etmişti.

Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı

İKİ KİŞİYİ BIÇAKLADI

O maganda, bu sefer Beykoz Çubuklu Mahallesinde ortaya çıktı. İki hafta önce yaşanan olayda, iddiaya göre, iki kişi çorbacıdan çıkıp araçlarına binerek yüksek sesle müzik dinlemeye başladı. Bir kişi de müzikten rahatsız olup kapatmalarını istedi. Bunu üzerine taraflar arasında tartışma başladı. Tartışmaya tanık olan Mehmet Ali Sadıkoğlu da olaya müdahale etti. Bıçağına davranan Sadıkoğlu, karşısındaki iki kişiyi yaraladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, birinin ise hafif sıyrıklarla kurtulduğu öğrenildi. Olayın ardından Sadıkoğlu'nun 14 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı

OTO TAMİRCİSİNİ DEFALARCA BIÇAKLAMIŞTI

Beykoz'da 2 Mayıs 2018 tarihinde Mehmet Ali Sadıkoğlu, park yeri nedeniyle tartıştığı oto tamircisi Hüseyin Aktürk'ü bir döviz bürosunda defalarca bıçaklayarak yaralamış ve hakim karşısına çıkan Sadıkoğlu ilk celsede tahliye edilmişti. Tahliye kararına tepki gösterilmesi üzerine Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı sanığın tahliyesine itiraz etmiş ancak talep reddedilmişti.

Yargılaması yapılan sanık Mehmet Ali Sadıkoğlu, "kasten yaralama" suçundan 5 yıl 6 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmış, dosya İstinaf Mahkemesi'ne taşınmıştı. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi, sanığın cezasını 5 yıl 7 ay 15 güne çıkarmıştı.

Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı
Beykoz\'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beykoz'da dehşet saçan maganda, bu sefer tartıştığı iki kişiyi bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Sizin Adaletiniz Yerin Dibine Batsın: Dısarda bu ve bunun gbi vicdansızları insanlara kötülük yapanları zarar verenleri acı verenleri Mafya çete uyusturucu madde hırsızlık kapkaç insan kaçırma tecavüz saldırı insanların ailelerin huzur ortamını bozan seyleri görebiliyorsak Sizin Adaletiniz Yerin Dibine Batsın. Yazıklar olsun lann yazıklar olsun. 19 1 Yanıtla
  • ALTAY: ADAM SERİ KATİL VE HALA YILLARIN GÜNLERİN HESABINI YAPIYOR YARGI. ACABA YARGIDAN BİRİSİNİN KARDEŞİNİ YA DA ÇOCUĞUNU BIÇAKLASAYDI BU PSİKOPAT YİNE AYLARA YILLARA DİYE Mİ DEĞERLENDİRECEKTİNİZ. İDAM İDAM İDAM 16 1 Yanıtla
  • DERYA: HAKİMLERİMİZMİ TÖLERANSLI YASALRIMIZDAMI BOŞLUK VAR BEN BU MAGANDANIN EN AZ 30 YIL YATMASINI İSTERDİM BİR KERE BIÇAKLAMIYOR DEFALARCA BIÇAKLIYOR VE DIŞARIDA RAHATÇA DOLAŞIYOR GÜN YEMİŞ GÜNEŞTEN FAYDALANIYOR YETKİLİLERE SESLENİYORUM ADALET AFFETMEZ DİYEREK SİZDEN SONUÇ BEKLİYORUM BİR VATANDAŞ OLARAK 14 1 Yanıtla
  • Çöpçü: Bu pislik kaldirilmadikça kokar. 12 1 Yanıtla
  • Hajkan: Bu ülkenin hiçbir kurumuna güven kalmadı, başta da adalete 11 0 Yanıtla
  • Murat aslan: Adalet in ÖLDÜĞÜ ulkedeyiz 9 0 Yanıtla
  • Rizeli: Su testisi su yolunda kırıtırmış.Bir gün sert bir kayaya çarpar pişmanlık faide etmez. 7 0 Yanıtla
  • Biri iste: Bu adam dışarda serbest mi idi vay be adalete bak. 7 0 Yanıtla
  • Murat aslan: Türkiye'de adalet ÖLDÜ 6 0 Yanıtla
  • bayburt: adalet e bakk sen ... yarın bırakırlar yıne 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement