Derbide Yaşamını Yitiren Koray Şener Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
3.Sayfa

Derbide Yaşamını Yitiren Koray Şener Son Yolculuğuna Uğurlandı

Derbide yaşamını yitiren Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor 4 büyük takımın taraftarları Şener'i son yolculuğunda bir araya geldi Binlerce kişi, genç taraftarı son yolculuğuna uğurladıKOCAELİ - Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Koray...

04.11.2018 16:58

Derbide yaşamını yitiren Koray Şener son yolculuğuna uğurlanıyor

4 büyük takımın taraftarları Şener'i son yolculuğunda bir araya geldi

Binlerce kişi, genç taraftarı son yolculuğuna uğurladı

KOCAELİ - Galatasaray- Fenerbahçe derbisinde geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden Koray Şener'in cenazesi, binlerce taraftarın katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşadığı kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sarı-lacivertli Koray Şener'in cenazesi Ülker Stadı'nda düzenlenen törenin ardından Kocaeli'ye getirildi. Kocaeli'de baba ocağına götürülen Şener'in cenazesi daha sonra cenaze namazı için Körfez ilçesinde Mimar Sinan Camii'ne götürüldü. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze törenine Şener'in ailesi, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yöneticiler, eski futbolcular, arkadaşları, ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törene katılan Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Kocaelispor taraftarları da acılı aileye başsağlığı dileklerini ilettiler.

Şener'in cenazesi, Mimar Sinan Camisi avlusuna sığmayan ve dışarı taşan binlerce kişinin katıldığı cenaze namazının ardından İlimtepe'deki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Derbide Yaşamını Yitiren Koray Şener Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Derbide Yaşamını Yitiren Koray Şener Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement