Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı

Adana'da öğrenci servisini tarayan genç yakalanacağını anlayınca intihar etmişti. Olayın iç yüzü ortaya çıktı, canına kıyan gencin servisteki bir liseli kıza saplantılı şekilde aşık olduğu öğrenildi.

19.02.2018 11:07  Güncelleme: 11:32

Adana'da, öğrenci servisini tarayıp intihar eden gencin karşılıksız aşk için canına kıydığı ortaya çıktı.

İçinde aşık olduğu lise öğrencisinin de olduğu servise pompalı tüfekle 5 el ateş eden 25 yaşındaki Aykut Arık, polise de ateş açtı. Girdiği fırında direnen Arık, tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi. Yaralı halde servis minibüsünü bölgeden uzaklaştırıp öğrencileri kurtaran şoför de tedaviye alındı.

Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı

POMPALI TÜFEKLE ATEŞ AÇTI

Olay, sabah saatlerinde merkezi Yüreğir ilçesine bağlı Karacaoğlan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Aykut Arık, karşılıksız aşk beslediği liseli öğrencinin içinde bulunduğu öğrenci servisini bekleyeme başladı. İçinde 10 lise öğrenci olan özel bir okula ait servis aracı, ara sokağa girdiği sırada pusu kuran Arık pompalı tüfekle peş peşe 5 el ateş açtı. Servis aracının camları kırılırken, öğrenciler ise büyük korku yaşadı. Yaralanan sürücü Mehmet Ali Yüksel ise aracı durdurmayarak yoluna devam etti. Yaralı şoför, yaklaşık 1 kilometre uzaklaşarak öğrencileri yara almadan kurtardı. Yaralı şoför, çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken öğrenciler de büyük panik yaşadı.

Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı

SAPLANTILI KARŞILIKSIZ AŞK!

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, şüpheli Aykut Arık'ın peşine düştü. Kaçan Arık ise, sokak arasında kıstırıldı. Teslim ol çağrısı yapan polise ateş açan saldırgan ekmek fırınına girip buradaki çalışanları da tehdit etti. Teslim olmamak için direnen zanlı, aynı tüfekle başına ateş ederek yaşamına son verdi. İsmi açıklanmayan liseli kıza karşı saplantılı karşılıksız aşk beslediği ileri sürülen ve olayı bu yüzden gerçekleştirdiği belirtilen Arık'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Öğrenci Servisindeki Pompalı Dehşetin Arkasından Karşılıksız Aşk Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • adanalı: has çukurovalı olarak allah rızası için ordu gönderip bizi kurtarın yoksa bunun gibi göçmenler yüzünden bizde yok olucağız biz üvey evlat mıyız?adana yerli halkı biz türkmenler ve biraz araptır. diğerleri yerli değil 2 2 Yanıtla
  • Baydınız: Yine Adana yine saçma bi haber, lise yaşında saplantı aşkmış,bu eğitimsizlik , aile terbiyesi almamış , eline aldığı silahla kendini adam sanan zırtapoz 4 0 Yanıtla
  • Adana: Adana tamam konye nerde kaldı 3 0 Yanıtla
  • ÖZGÜR: BRAVO HAMANEY KARDEŞİM ARTIK DİYECEK BİŞEY KALMADI 0 2 Yanıtla
  • Sln: Sevglisiz hayat daha iyi okula ders için gidin ya 2 0 Yanıtla
  • tosun: adana için psikatristler gerekiyor 1 0 Yanıtla

Advertisement