Eminönü-Üsküdar vapurunda biber gazlı yer kapma kavgası - Son Dakika
3.Sayfa

Eminönü-Üsküdar vapurunda biber gazlı yer kapma kavgası

İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinde ücretsiz olan toplu taşıma araçlarının yoğunluğu nedeniyle Eminönü-Üsküdar seferini yapan bir vapurda yer kapma nedeniyle kavga çıktı. Tartışan yolculardan biri çantasından çıkardığı biber gazını sıkarak diğer yolcuyu etkiledi. Biber gazından etkilenen diğer yolcular kaçışırken, kadın yolcular arasında da hakaretler yaşandı. Kavga Üsküdar'a kadar devam ederken, biber gazı sıkan kişiye şikayetçi olan kadın yolcu güvenlik görevlilerinden yardım istedi.

12.04.2024 18:00  Güncelleme: 18:03

Eminönü- Üsküdar seferini yapan vapurda çıkan yer kapma nedeniyle çıkan kavgada bir yolcu tartıştığı kişiye biber gazı sıktı. Biber gazından vapurdaki yolcular da etkilendi.

VAPURDA KADIN YOLCULAR BİRBİRİNE GİRDİ

İstanbul'da Ramazan Bayramı tatilinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz olması yoğunluğa neden olurken, kalabalıktan rahatsız olan vatandaşlar arasında da zaman zaman gergin anlar yaşanıyor. Eminönü-Üsküdar seferini yapan vapurda seyahat eden yolcular arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı.

BİBER GAZI SIKIP HAKARETLER SAVURDU

Yer kapma nedeniyle çıktığı düşünülen tartışmada yolculardan biri diğerine çantasından çıkardığı biber gazını sıktı. Çevredeki yolcular biber gazından etkilenmemek için kaçışırken, kadın yolcuların birbirlerine hakaret ettiği görüldü.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Kavga Eminönü'nden Üsküdar'a kadar devam ederken, gözüne biber gazı sıkılan kadın yolcu, güvenlik görevlilerinden yardım isteyerek biber gazı sıkan kişiden şikayetçi oldu.

Eminönü-Üsküdar vapurunda biber gazlı yer kapma kavgası
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eminönü-Üsküdar vapurunda biber gazlı yer kapma kavgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • fatih mazlum: Utanmaz reziller kepazeler eskiden kadinliginda bir agirligi edebi adabi vardi erkekden beter simdikiler 249 5 Yanıtla
    Ramazan Katırcı: Düştükleri hale bak, bazı yerlerde elit kesimlerde niye yiyeceklerin pahalı satıldığını anlıyorum kendini bilmezler buraya uğrayıp ta rahatsız etmesin diye miş, ülkeler savaş teyakkuzun da bizde de birbirlerini yiyecekler ücretsiz gezecem diye, iki gözlük takmayla kıyafet giymeyle, kendini gelişmis gösteriyor. Cep telefonu gibi düşünün Nokia 3110 nekadar aksesuar takarsan tak yeni nesil telefon ile birmi, beyin olarak gelişmiş. 28 0 Gökmen Karaçay: kadın mı kaldı memlekette saygı yok edep hiç yok 2 0 mert çelik: erkekle evlenmek lazım bunlar riskli gibi gorunuyor 0 1
  • Mustafa POLAT: Bir birimize tahammülü bırak anne baba kardeş evlada tahammül edemez hale geldik 176 5 Yanıtla
  • Burhan Dönmez: Yazık yazık koca koca insanlar 139 3 Yanıtla
  • ferhat eser: aile terbiyesi almamış insandan hayır beklemeyin 129 5 Yanıtla
    fatih mazlum: Bak tiner olmayinca mantikli seyler cikabiliyor aferin ilerleme var 0 2
  • Yasemin Delman: Artık bayramlarda toplu taşımalar ücretsiz olmasın noolur… 126 5 Yanıtla
  • aref karaca: Bunun kadın ve erkek ile bir alakası yok bütün bir toplum olarak ne kadar adilestigimiz cirkeflestigimiz ne kadar adi bir toplum olduğumuz gözler önünde bu bir gercek 76 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement