Lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, süs havuzuna düşerek can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

Lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, süs havuzuna düşerek can verdi

26.08.2020 12:58  Güncelleme: 14:49

Esenyurt'ta lüks sitenin 11. katında ailesi ile birlikte oturan bir kişi, süs havuzuna düşerek feci şekilde hayatını kaybetti.

İstanbul Esenyurt'ta lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, henüz belli olmayan bir sebepten dolayı balkondan düşerek hayatını kaybetti.

VATANDAŞLAR İLK MÜDAHALEYİ YAPTI

Olay, Esenyurt Koza Mahallesi'nde lüks bir sitede yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saat 09.00 sıralarında sitenin 11. katında ailesi ile yaşayan Cemal Türköz (50), kahvaltı yaptıktan sonra hava almak için balkona çıktı. Bu sırada Türköz'ün yakınları aşağıdan gelen sesler üzerine balkona çıkınca Türköz'ü hareketsiz bir şekilde süs havuzunun içerisinde gördü. Türköz'ün düştüğünü gören vatandaşlar ise hemen süs havuzuna girerek dışarı çıkardılar. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. 112 ekipleri tarafından kontrol edilen adamın hayatını kaybettiği belirlendi.

Lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, süs havuzuna düşerek can verdi

AİLE ŞOK GEÇİRDİ

Aşağı inen aile yakınları olay karşısında şok olarak uzun süre kendilerine gelemedi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik şeridi ile kapatarak incelemelerde bulundu. Olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu incelemenin ardından belli olacak.

Lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, süs havuzuna düşerek can verdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Lüks sitenin 11. katında oturan vatandaş, süs havuzuna düşerek can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Rizeli:
    ne düşmesi adam resmen 11.kattan süs havuzuna atlamış demek rekor denemesi yapacaktı 2 28 Yanıtla
    samet:
    bırakın artık bu varoş yorumları biraz vicdanlı olun,biraz insan olun zor bir şey değil 37 2
    Malmısın:
    Gerçekten malmısın rizelu 0 0
  • Serkan :
    Kesin selfi çektirirken dengesini kaybedip düştü.Eski bir atasözü şöyle der: Hayat hiç birşeydir ama Selfi herşey 1 18 Yanıtla
    Serkana takan:
    Her habere mal mal yorum yapıyon 13 1
  • Kırık:
    Yüzme bilsede çok yüksekmiş. 1 16 Yanıtla
    Mafya:
    Malın eti yenir sütü içilir. Böyle gerzekler hiçbir işe yaramaz. Faydası olmadığı gibi zararlıdır . 8 1
    Mal Kirik:
    Malmisin evladim sen ? 7 1
    23:
    mal süs havuzu max 30 cm 5 2
  • arzu :
    KAHVALTIDAN SONRA BALKONA CIKTI DİYOR HABERDE FENALAŞTI HERHALDE ADAM 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement