İskenderun'da Huzur Operasyonu: 10 Gözaltı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İskenderun'da Huzur Operasyonu: 10 Gözaltı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

İskenderun'da huzur operasyonu: 10 gözaltıHATAY - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda Hatay'ın İskenderun ilçesinde 10 kişi gözaltına alındı.

İskenderun'da huzur operasyonu: 10 gözaltı

HATAY - Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen denetim ve uygulamalarda Hatay'ın İskenderun ilçesinde 10 kişi gözaltına alındı.

İskenderun ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur operasyonlarında ve denetimlerde çeşitli suçlardan haklarında arama bulunan şahıslar gözaltına alınarak emniyette yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yapılan uygulamada mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacında olanların caydırılması, aranan kişi ve araçların yakalanmasının amaçlandığı belirtilen denetimlerde yakalanan şahıslar gözaltına alınarak İskenderun Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: İHA