İstanbul'da çirkin olay! Lokalde oturan dernek başkanıyla iki engelli vatandaşı darbettiler - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da çirkin olay! Lokalde oturan dernek başkanıyla iki engelli vatandaşı darbettiler

İstanbul Beykoz'da Engelliler Derneği'nin lokaline yaklaşan 2 şüpheli, dernek başkanı Hasan Polat'a önce tehdit ve küfürler yağdırdı, ardından sopayla dövmeye başladı. Çevredekiler vatandaşlar yardıma koşarken, olayı gören 2 engelli vatandaş da Polat'ı kurtarmak için girişimde bulundu. Saldırganlardan biri elinde sopayla iki engelliyi de darbetti. Feci olay anbean kameraya yansıdı.

26.06.2021 11:17  Güncelleme: 11:21

Geçtiğimiz günlerde Beykoz'da meydana gelen olayda, 2 şüpheli öğle saatlerinde Beykoz Engelliler Derneği'nin lokal olarak kullandığı büfeye geldi. Şüpheliler önce bankta oturan dernek başkanı Hasan Polat'a tehdit ve küfürler etti ardından şüphelilerden biri elindeki sopayla Polat'a vurmaya başladı.

YARDIMA GELEN ENGELLİ VATANDAŞLARI DA DARBETTİLER

Bu sırada dışarı çıkan büfe çalışanı, saldırganı durdurmaya çalıştı. Hasan Polat atılan tekmeyle yere düşerken, olayı gören akülü arabadaki dernek üyesi engelliler, Polat'a yardım etmek için geldi. Sopalı saldırgan 2 engelliyi de darbetti.

İstanbul'da feci olay! Lokalde oturan dernek başkanıyla iki engelli vatandaşı darbettiler

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu saldırganları durdurdu. Sopalı saldırgan, büfeye gelen bir kişiyle birlikte araca binerek polislerin gözü önünde olay yerinden uzaklaştı. Saldırı anları ve sonrasında yaşananlar büfenin güvenlik kamerasına yansıdı. Engelliler adliyeye giderek kendilerini darbeden şüpheliler hakkında duyurusunda bulundu.

İstanbul\'da çirkin olay! Lokalde oturan dernek başkanıyla iki engelli vatandaşı darbettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da çirkin olay! Lokalde oturan dernek başkanıyla iki engelli vatandaşı darbettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement