Kastamonu Bozkurt'ta çayda mahsur kalan etüt kamyonu uygun şartlarda çekilecek - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kastamonu Bozkurt'ta çayda mahsur kalan etüt kamyonu uygun şartlarda çekilecek

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kastamonu Bozkurt'ta Ezine Çayı'na yapılacak köprü için zemin etüdü amacıyla çaya indirilen kamyon, gece yağan sağanakla debisi yükselen çayda mahsur kaldı. Jeofizik mühendisi, can kaybı olmadığını, maddi hasar bulunduğunu ve kamyonun uygun şartlarda çekileceğini söyledi.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde zemin etütü için çaya indirilen kamyon, yağış sebebiyle debinin yükselmesi sebebiyle mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, Bozkurt ilçesinden geçen Ezine Çayı üzerine yapılacak köprü için zemin etüt çalışması yapmak amacıyla çaya kamyon indirildi. Dün akşam yapılan çalışmanın ardından personeller bölgeden ayırılırken, kamyon çalışmanın devamı için çayda bırakıldı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağış sebebiyle debisi yükselen çaydaki kamyon mahsur kaldı.

Çayın debisinin yağış sebebiyle yükseldiği için kamyonu çıkartamadıklarını belirten Jeofizik Mühendisi Barış Güloğlu, "Ezine Çayına yapılacak köprü için bu noktaya kamyonumuzu getirdik. Bir süre sonra çalışmayı bıraktık. Hafif şekilde yağmur çiseliyordu, çayın debisi bu kadar yüksek değildi. Sabah geldiğimizde deredeki debi yükselmişti. Herhangi bir can kaybımız yok. Maddi hasar var, onu da sorun etmiyoruz. Uygun şartlar sağlandığında kamyonu buradan çekeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.