Demir kapıyı kapatmak isterken canından oluyordu! Bekçinin beli ve kalçası kırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Demir kapıyı kapatmak isterken canından oluyordu! Bekçinin beli ve kalçası kırıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Fıstık Hali’nde kapatılmak istenen ara kapı yerinden çıkarak hal bekçisinin üzerine düştü. Çevredeki esnafın yardımıyla kapının altından çıkarılan bekçi, ilk müdahalenin ardından Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bekçinin belinde ve kalçasında kırıklar oluştuğu öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Nizip’teki Fıstık Hali’nde ara kapının yerinden çıkması sonucu bir hal bekçisi kapının altında kaldı. Yaralanan bekçi hastaneye kaldırıldı.

KAPIYI KAPATIRKEN YERİNDEN ÇIKTI

Atatürk Mahallesi’ndeki Fıstık Hali’nde yaşanan kazada, iddiaya göre halde bulunan bir kişi ara kapıyı kapatmak istedi. Bu sırada yerinden çıkan kapı, hal bekçisinin üzerine düştü.

ESNAF KAPININ ALTINDAN ÇIKARDI

Çevredeki esnafın yardımıyla kapının altından çıkarılan bekçi için olay yerine ambulans çağrıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan bekçinin belinde ve kalçasında kırıklar oluştuğu öğrenildi.

O ANLAR KAMERADA

Kapının bekçinin üzerine düştüğü anlar, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (1)

  • sade vatandaş sade vatandaş:
    ülkemizdeki bu tür kapıların yüzde doksanı emniyetsiz, hatalı ölüm tehlikesi teşkil ediyor. 0 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.