Parti malzemelerini pantolonun içine saklayıp çaldı! Mum hırsızı kadın kameralara yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Parti malzemelerini pantolonun içine saklayıp çaldı! Mum hırsızı kadın kameralara yakalandı

Bahçelievler'de parti malzemeleri satışı yapan mağazada ilginç bir hırsızlık olayı yaşandı. Kameraların kaydettiği olayda, mağazaya giren 4 kadından birisi kalp şeklindeki mumları ve 'İyi ki doğdun' yazısı olan bir levhayı pantolonunun içine sokarak çalıyor. Soyulduğunu sonradan anlayan dükkan sahibi Sinan Şahin, ''Hepsini toplasanız 80 lira etmeyecek bir ürün. Amaçları nedir bilmiyorum'' diyerek sitem etti.

03.07.2021 14:28  Güncelleme: 14:34

Şaşkına çeviren hırsızlık olayı, İstanbul Bahçelievler'de parti malzemeleri satışı yapılan dükkanda Perşembe günü saat 17.40 sıralarında meydana geldi. Güvenlik kamera görüntülerine yansıyan olay şöyle gelişti:

BİR KİŞİ OYALADI, DİĞERLERİ HIRSIZLIK YAPTI

Dükkanın işletmecisi Sinan Şahin'in misafiri olduğu sırada 4 kadın içeri girdi. Kadınlardan birisi, dükkana girer girmez karşısındaki rafta bulunan kalp şeklinde mumların olduğu iki paketi çantasına koydu. Bir kişi de hem misafiriyle ilgilenen hem de telefonla iş görüşmesi yapan Sinan Şahin'in yanına giderek onu oyaladı.

KALP ŞEKLİNDEKİ MUMLARA GÖZ DİKTİLER

Diğer 3 kadın da dükkan içinde bir süre gezindi. Mumları çantasına koyan kadın, bu kez de üzerinde 'iyi ki doğdun' yazısı olan bir levhayı pantolonunun içine geçirerek, sakladı. Kadınlar ardından dışarı çıkarak uzaklaştı. Hırsızlığın ardından dükkandan çıkan kadınlardan biri, geri dönerek, kalp şeklinde mumları arkadaşına göstererek, alıp almadığını sordu.

Genç kadın, kalp şeklindeki mumları çalıp pantolonun içine sakladı! Dükkan sahibini isyan ettiren hırsızlık kamerada
Dükkanın işletmecisi Sinan Şahin

''DAHA ÖNCE KEŞİF İÇİN GELDİKLERİNİ DÜŞÜNÜYORUM''

Dükkan sahibi Sinan Şahin, "Misafirim vardı. 4 bayan içeriye girdi. Aynı zamanda telefonda müşteri ile görüşüyordum. Bir tanesi beni oyalarken bir tanesi buradan çeşitli ürünleri hem çantasına hem de farklı yerlerine alıp hırsızlık yaptı. Daha önce keşif için geldiklerini düşünüyorum. Gelir gelmez ürünün yerini biliyor ve onu almaya çalışıyor. İki paket kalpli mum, iyi doğdun yazısı iki tane de gelin volkanı almışlar.

"HEPSİNİ TOPLASANIZ 80 LİRA ETMEYECEK BİR ÜRÜN"

Hepsini toplasanız 80 lira etmeyecek bir ürün. Amaçları nedir bilmiyorum, bir kişinin kimlik tespitleri yapıldı, diğerlerinin de çalışması yapılıyor. Hepsinden şikayetçiyim, bana verdikleri zarar 80-100 lira ufak bir rakam olabilir ama belki yarın başkasına bin lira, iki bin lira zarar verecekler." dedi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekiplerinin şüpheliler üzerinde yaptığı arama çalışması devam ediyor.

Parti malzemelerini pantolonun içine saklayıp çaldı! Mum hırsızı kadın kameralara yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Parti malzemelerini pantolonun içine saklayıp çaldı! Mum hırsızı kadın kameralara yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement