Estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı - Son Dakika
3.Sayfa

Estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı

Şişli'de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Ancak doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. Olayın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

08.02.2024 09:25  Güncelleme: 01:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Şişli'de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de cerrahi malzemeler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. Sokak ortasında yaşanan o anlar kamerayla anbean kayda geçti.

İlginç olay, Fulya'daki özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın yüzünden estetik ameliyatı olmak için hastaneye geldi. Burada ücret konusunda hastanede ile anlaşan kadın, bıçak altına yattı.

Şişli'de estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı

PARA VERMEMEK İÇİN KAÇTI İDDİASI

Narkoz verilen kadına estetik ameliyatı yapıldı ancak iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmak istedi. Hastanede fırsat kollayan kadın, üstünde ameliyat kıyafeti ve kanı toplamak için vücuduna konulan cerrahi drenlerle dışarıya çıktı. Ancak çalışanlar tarafından fark edilen kadın durduruldu.

Estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı

NARKOZUN ETKİSİYLE ETRAFINDAKİLERE SALDIRDI

Yabancı dilde yanına gelen doktor ve hemşirelere küfür ettiği iddia edilen kadın, narkozun da etkisiyle çalışanlara saldırmaya çalıştı. Yardım isteyen doktor ve hemşirenin, güvenlik görevlilerinin de gelmesiyle kadını hastaneye geri götürdükleri öğrenildi. Yaşanan ilginç olay ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Estetik ameliyatı olan kadın masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Basar: vayyyyyyyy sahtekar vayyyyyyyyyyy 39 5 Yanıtla
  • İlker Güner: Ülkeye gelende suyundan içince sahtekar oluyor, ulan Avrupa bizi bırak ab ye almayı, arada zenginlerin tatile gitmesine izin verdiğine sukur. :)) 5 2 Yanıtla

Advertisement