Kedi yüzünden silahla vurulmuştu, hayatını kaybetti
Sivas'ta psikolojik sorunları olan emekli bir öğretmen tarafından silahla göğsünden vurulan Yasin Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti
SİVAS - Sivas'ta psikolojik sıkıntıları olan emekli bir öğretmen tarafından silahla göğsünden vurulan Yasin Yıldırım, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre olay dün Ece Mahallesinde meydana geldi. Sabah saatlerinde psikolojik problemleri bulunduğu ileri sürülen 82 yaşındaki emekli öğretmen V.O., kendisi gibi kedi besleyen komşuları Yasin Yıldırım ve babası N.Y.'yi tabancayla yaraladı. Yıldırım, göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanırken baba N.Y. ise ayağından yaralandı. İlk müdahalenin ardından ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine kaldırılan Yıldırım, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Baba N.Y'nin ise tedavisi sürüyor.
Cezaevine gönderildi
Olay yerinden kaçan V.O. kısa bir süre sonra polis ekiplerinin çalışmasının ardından yakalandı. Emniyette ki işlemleri tamamlanan V.O. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Son Dakika › 3.Sayfa › Sivas'ta kedi yüzünden cinayet - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.