Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüphe uyandıran sözler - Son Dakika
3.Sayfa

Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüphe uyandıran sözler

Tunceli'de doktor sevgilisiyle balkonda birlikte olurken aşağı düşüp hayatını kaybettiği iddia edilen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu ile ilgili soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Hakkında gözaltı kararı verilen genç doktor, ''Evimde buluştuk, alkol aldık. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim'' dedi.

17.04.2024 07:51  Güncelleme: 07:56

Tunceli'de, olay önceki gün gece saatlerinde Ovacık ilçesi Kandolar Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. Her ikisi de Ovacık Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) ile doktor sevgilisi Türkan B. (29), iddiaya göre birlikte oldukları sırada bulundukları binanın 2'nci kat balkonundan düştü.

SAĞLIK MEMURU HAYATINI KAYBETTİ

Düşen 2 kişiyi görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Kazikoğlu hayatını kaybetti; Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Türkan B.'nin vücudunda kırıklar oluştuğu belirlendi.

Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüpheli uyandıran sözler

EVDE ÇOK SAYIDA NÖROLOJİK HAP ELE GEÇİRİLDİ

Ovacık Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında; olayın yaşandığı evde inceleme yapıldı. Fransız tipi balkon korkuluklarının kırıldığı tespit edilirken, evde yapılan aramada çok sayıda nörolojik hap ele geçirildi.

Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüpheli uyandıran sözler

"SAVAŞ İLE SEVGİLİYDİK, EVDE BULUŞUP ALKOL ALDIK"

Psikolojik tedavi gören, daha önce intihar girişiminde bulunan Türkan B. ilk ifadesinde, "Savaş ile sevgiliydik. Akşam benim evimde buluştuk, alkol aldık. İlerleyen saatlerde alkolü fazla kaçırmışım. Savaş ile aramızda bir tartışma çıktı. Bir süre sonra salonun camını açarak balkona çıktım, aniden dengemi kaybettim ve düştüm. Sonra birinin daha yerde olduğunu gördüm. Savaş olduğunu fark ettim" dedi.

Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüpheli uyandıran sözler

KADIN DOKTOR GÖZALTINA ALINDI

Tedavisi süren Türkan B. hakkında gözaltı kararı verilirken, hayatını kaybeden Savaş Kazikoğlu'nun ailesi de suç duyurusunda bulundu. Olaya ilişkin Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada da "İlimiz Ovacık İlçe Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Savaş Kazikoğlu Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiasına baş sağlığı dileriz" denildi. Soruşturma sürüyor.

Tunceli\'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüphe uyandıran sözler
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tunceli'de esrarengiz ölüm! Gözaltı kararı verilen kadın doktordan şüphe uyandıran sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Ali Kerem: Su testisi su yolunda kırılır 206 57 Yanıtla
    Necati Kaya: Bilmediğin,aydınlanmamış bir olayda bu tabir, elinde sürekli su testisi taşıyan birinin yapacağı yorumdur. 149 65 Zafer El: Ailen kına yaksın biryerlerine sayın doktorum seni okutmuş okumadanda mektepte çalışırdın niye zahmet ettin sen okurkende aynı naneleri yemissindir 64 42
  • ÖZGÜR KILIÇ: fransiz tipi camlari kim bulduysa guvenlik acigi cok ve ifade celiskili 2 gune cozerler 121 10 Yanıtla
    Zafer El: sen ne sayikliyon özgür mevzu ar namus firansiz balkon değil 50 41
  • serkan keskin: havada kitlenmisler 83 27 Yanıtla
    Zafer El: Aynen öyle fırına mercimeği vermiştir dokuz ay sonra tmm ins 31 29
  • Ahmet Kurtoglu: Müge anlı çözer bu işi 74 19 Yanıtla
  • huseyin ergun: Balkon korkulukları yapanlara soruşturma açsınlar. O akşam bunlara alkol satanlara da. Neticede hepsi ölüme sebebiyet vermiş. Bu arada delikanlı sevgilisi için vücudunu siper etmiş.cananı için canını vermiş. Değimiş mi buradaki ifadeye göre hayır. Atalarımız boşuna denemiş. Önce can sonra canan diye. Bu arada ismi can olanla canan olanlar üstüne alınmasın. İsim değil kavram anlamında kullanılmış.)))). 31 60 Yanıtla
    Gökmen Karaçay: balkon korkulugunu yapan ona yaslanıp birbirini yapsın diye tasarlanmıştır olay farklı 25 15
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement