Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu - Son Dakika
3.Sayfa

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

İstanbul Bağcılar'da bir mahalle sucusu, işyerindeki süngerli odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz etti ve bu anları kayıt altına aldı. Ülke gündemine oturan olaya ünlü isimler de tepki gösterdi.

21.03.2024 10:49  Güncelleme: 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Bağcılar'da bir mahalle sucusu, işyerindeki süngerli odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz etti ve bu anları kayıt altına aldı. Ülke gündemine oturan olaya ünlü isimler de veryansın etti.

ÇOCUKLARI SES YALITIMLI ODAYA KAPATIP İSTİSMAR ETMİŞ

Bağcılar'da henüz ilkokula giden 12 yaşındaki M.Y., ders saatleri sona ermesine rağmen evine dönmedi. Ailenin şikayeti üzerine bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen emniyet güçleri, okuldan çıkan M.Y.'nin, mahallenin sucusu Şenay'ın aracına bindiği tespit edildi. Çocuğu evine bırakma gerekçesiyle aracına alan Şenay, işyerine götürdü. Çocuğa önce bilgisayarında oyun oynatan Şenay, daha sonra çığlık seslerinin dışarından duyulmaması için süngerlerle kaplattığı odaya geçmesini söyledi. Şenay, çocuğa bir kap uzattı, "Artık buradasın. Tuvaletin gelirse buna yapacaksın" dedi. Daha sonrasında çocuğa tecavüz etti.

Saatler sonra polisler, Şenay'ın işyerini bastı ve her tarafı kan kaplı bir odada M.Y. baygın halde bulundu. Gözaltına alınan ve tutuklanan Metin Şenay'ın soruşturmasını Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı yürüttü. Ele geçirilen belgelerde Şenay'ın 10 yıldır mahalledeki çocukları istismar ettiği ortaya çıktı.

"ÇOCUK SUSAR SEN SUSMA" ETİKETİ GÜNDEM OLDU

Yaşanan korkunç olay ortaya çıktıktan sonra sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede "Çocuk Susar Sen Susma" etiketi gündemde üst sıralara yerleşirken ünlü isimlerden de peş peşe tepki paylaşımları geldi.

EBRU GÜNDEŞ

"15 yıldır nasıl ortaya çıkmaz, bu nasıl bir vahşet? Okurken dayanamadığımız bu acı, kaç çocuğu kurban etti... Hangi ceza bunun bedelini ödetebilir? Ne yaşarsa o yavruların yaşadığını anlayabilir? Başına ne gelirse o çocukların acısı dinebilir ve ne yaparsak gözyaşımız bitebilir? Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak."

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

GÜLBEN ERGEN

"Çocuklarını koruyamayan bir ülkede yaşıyoruz. 2009'da delil yetersizliğinden pişkin pişkin aramızda dolaşan bu şerefsiz gibi dolu var. Neden yer yerinden oynamıyor? Neden kıyamet kopmuyor?"

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

NEBAHAT ÇEHRE

"Bugün duyduğum tek duygu utanç. İstanbul'da su satışı yapan Metin Şenay'ın işyerine yaptırdığı gizli bir odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz ettiği ve tecavüz anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Çocuk sesi duyulmasın diye odayı süngerle kaplamış."

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

TUĞÇE TAYFUR

"Allah belanı versin rezil pislik. İdam gelsin!"

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

ASLI ŞAFAK

"Metin Şenay, aramızdaki sapıklardan sadece bir tanesi.Çocuk p....su izlemede 5. sıradayız. Otobüste, sokakta, markette, iş yerinde, apartmanda çocuk gördüğünde aklından ne geçtiğini bilmediğimiz için insan sanıp konuştuğumuz pisliklerle iç içeyiz #ÇocukSusarSenSusma"

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

MELEK BAYKAL

"İstanbul'da su satışı yapan Metin Şenay'ın işyerine yaptırdığı gizli bir odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz ettiği ve tecavüz anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Çocuk sesi duyulmasın diye odayı süngerle kaplamış. Okurken yalan olsun diye dua ettim."

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

HANDE ATAİZİ

"İstanbul'da su satışı yapan Metin Şenay'ın işyerine yaptırdığı gizli bir odada mahallenin çocuklarına yıllarca tecavüz ettiği ve tecavüz anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Çocuk sesi duyulmasın diye odayı süngerle kaplamış."

Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu
Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu
Ünlü isimlerde Bağcılar\'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu

Son Dakika 3.Sayfa Ünlü isimlerde Bağcılar'da yaşanan sucu skandalına öfke kustu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Fatih Yildiz: İdam gelmedi acil 131 1 Yanıtla
  • Ersin Yilmaz: Idam gelmediği müddetçe bunları daha çok duyarız ses ver Türkiye idam gelsin 75 1 Yanıtla
  • Baris Yavuz: benim anlamadığım, bu olay 2023 mayıs ayinda ortaya çıkmış, neden şimdi ortalık ayağa kalktı? bilinçli olarak gündem mi değiştiriliyor? 50 23 Yanıtla
  • Murat Zor: Allah la kitapla dalga keçersiniz ama böyleleri için Allah ın kanununda ne yapulacağı bellidir. Biz diyoruz ki "Allah ım biz sana inanoyoruz amma biz kanunlarda biraz değişiklik yaptık ona göre yönetilmek istiyoruz " diyoruz. İDAAMM 48 10 Yanıtla
  • yıldıray yanık: Şimdi bakim amcalarımız bu şahısa acırlar cezasını fazla kasmazlar,hep iyi yandan yaklaşırlar. pişmanmısın diye sorarlar.çünkü ceza indirimi yapacaklarya hani bakıyorlar iyi giyinmişmi,üstü başı düzgünmü iyi halden indirim yapacaklarya. sonra pişmanım derse ayrı bir indirim yapacaklar. Unutmayın Türkiye'de adalet yok!! 28 1 Yanıtla
  • sait turk: ben. daha önce yorum yaptım! kısassa kısas! mahkumlara versinler aynı şeyi yapsınlar. 18 0 Yanıtla
  • Mustafa Subasi: İdam gelmedikçe bu ve bunun gibi sapıklıkları daha çok duyarız Acil İDAM 13 0 Yanıtla
  • serkan Abasar: bu ünlü isimler konuşacak son kişiler olması lazım hatta konuşmamaları lazım bu toplumu onların oynadıkları saçma sapan diziler filmler bu hale getirdi 7 3 Yanıtla
  • Ramazan Gündoğan: Sadece kadin ünlüler mi isyan etmiş? 5 0 Yanıtla
  • ÖZGÜR KILIÇ: unluler tepki verdiyse tamamdir'oyle tepki vermek kolaymi 4 0 Yanıtla

Advertisement