Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP'nin Türk Gençliği ve Büyük Türkistan Kurultayları'nın yapılacakını açıkladı.
ÜLKÜ Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Sayın Liderimizin ortaya koyduğu terörsüz Türkiye hedefi, sadece güvenlik değil, aynı zamanda bir milli birlik projesidir.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Bugün Türk milletinin yeniden yükselişine tanıklık etmenin gururunu yaşıyoruz.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ortaya koymuş olduğu Cumhur İttifakı iradesi, Türk milletini ve gençliğini bir koruma kalkanı içerisine almıştır.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Biz bağımlılıkla mücadelede gençlerimizin yanındayız. Onları sporla, sanatla, ilimle, teknolojiyle, ahlakla donatıyoruz.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Kırşehir'de İç Anadolu illerine yönelik Ortaöğretim Teşkilatları Arası Bilgi Yarışması düzenledi. Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, gençlerin karşılaştığı modern tehditleri vurgulayarak, bağımlılıkla mücadele ve ahlaki değerlerin önemine dikkat çekti. Ülkü Ocakları'nın, gençlerin geleceğine yönelik sağladığı desteklerle bağımlılıkla mücadelede kararlı bir duruş sergilediğini ifade etti.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Bir gencimizi uyuşturucuya teslim etmek bir vatan toprağını kaybetmekten farksızdır.
İzmir'deki Ülkü Ocakları, çatıda safran bitkisi yetiştirip başarılı bir hasat gerçekleştirdi.
Ülkü Ocakları, yangınlarda AFAD ve itfaiye ile koordineli çalışarak destek sağlıyor.
Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım, CHP'nin eğitim protokolünden rahatsız olduğunu söyledi.
Ülkü Ocakları, orman yangınlarıyla mücadelede devletle koordineli çalışmaya hazır olduklarını duyurdu.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Ülkü Ocaklarında bulunan teknoloji merkezlerimizde, insansız hava araçlarından enerji depolama sistemlerine, akıllı otomobillerden hava savunma sistemlerine, yapay zekadan siber güvenliğe kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz.
Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanlığı, binasının bir bölümünü daha alarak tapusunu Genel Başkan'a teslim etti.
Sinan Ateş cinayeti soruşturması kapsamında tutuklu olan MHP'li avukat Serdar Öktem ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın aynı saatlerde aynı hastanede bulunduğu görüntüler ortaya çıktı. Ateş ailesi ve avukatları, bu durumu özel planlama olarak değerlendirerek yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladılar.
Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturmada, tutuklu MHP'li avukat Serdar Öktem'in, dosyanın şüphelisi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile aynı hastanede bulundukları iddia edildi. Ateş ailesinin avukatları, bu görüşmenin, özel planlandığı iddiasıyla yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.
Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçlarından gözaltına alınan Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ için sert sözler sarf etti. Yıldırım "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettikleri gibi, bu şahıs tam anlamıyla istihbarat fosilidir. Unutma, kurdun yuvasına giren çakalın akıbeti parçalanmaktır" ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İYİ Parti lideri Dervişoğlu'nu "Sen git, tasmanı tutanları eğlendirmek için dansözlüğünü yap! Sabrımızı sınama; belanı da bizden bulma" sözleriyle tehdit etti. Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ise Yıldırım'a bu sözler üzerinden tepki göstererek "Ne yaparsın Ahmet, Sinan gibi mi yaparsın?" dedi.
Ahmet Yiğit Yıldırım, Kütahya'da Ülkü Ocakları'nın projelerini ve Türk gençliğine yönelik çalışmalarını anlattı.
Ülkü Ocakları Başkanı Yıldırım, gençlere sahip çıkmanın önemini vurguladı ve çalışmalarını anlattı.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Bolu İl Başkanlığını ziyaret etti.
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin görülen davanın duruşmasında konuşan anne Saniye Ateş "Devlet Bahçeli'ye hakkımı helal etmiyorum. Ona saygı da duymuyorum. Benim oğlumun katili İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Olcay Kılavuz ve Ahmet Yiğit Yıldırım'dır. Korktular benim oğlumdan, genel başkan olacak diye, benim oğlumun öyle bir amacı yoktu" ifadelerini kullandı.
MHP Eskişehir İl Başkanlığı, Musa Tömen'in yerine Ahmet Ceyhan'ı Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak atadı. Atama, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşti.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığını ziyaret ederek, devam eden eğitim, kültür ve spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.
Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığına atanan Kadir Özger, görevi Burak Serhat İşbar'dan devraldı. Törene Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ve Ülkü Ocakları yöneticileri katıldı.
Sinan Ateş cinayeti davasında tutuklu sanıklardan Tolgahan Demirbaş'ın, darpla ilgili görüntüleri Emre Yüksel'e gönderdiği ortaya çıktı. Ayrıca dönemin Cinayet Büro Amiri Mustafa Ensar Aykal'ın Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ile görüşmek için Tolgahan Demirbaş'ı aradığı ve buluşma günü olarak belirlenen tespit edildi.
Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada yargılanan 12 tutuklu sanığın duruşmasında, savcılık esas hakkındaki mütalaasını yarın açıklayacak. Davada tutuklu olan 22 sanıktan 10'u adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. Ayrı bir dosya üzerinden devam eden soruşturma ise Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ve eski MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz dahil 17 kişi hakkında yürütülüyor.
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Yıldırım, teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek gençlerin umutları ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaların devam edeceğini belirtti. Ayrıca Türk gençliğinin turan kasırgası oluşturma vizyonunu benimsediğini ve Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmeyi hedeflediğini ifade etti.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, 22 sanığın yargılandığı davada konuştu. Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesinin azmettiricilerinin İzzet Ulvi Yönter, Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ve Olcay Kılavuz olduğunu belirtti. Ayrıca, mahkemede Sinan Ateş'in annesi Saniye Ateş de konuşarak oğlunun tehditlere maruz kaldığını ve katillerin ortaya çıkmasını istediğini ifade etti.
Ankara'da 2022 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş'in öldürülmesine dair davada dördüncü celse başladı. Mahkemede ifade veren Ayşe Ateş, "Sinan bu tehditler başladığında bana 'Ayşe, İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın, Ahmet Yiğit Yıldırım ile Olcay Kılavuz'a talimat vermiş ve beni öldürmek için kapı kapı gezip kiralık katil arıyorlarmış" dedi.
Ayşe Ateş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya geldi. Gazetecilerin "Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın davayı takip etmesini istiyor musunuz?" sorusu üzerine Ateş, "Yıldırım'ın adı zaten dosyada şüpheli olarak var. Eninde sonunda bir şekilde gelecek. Bahçeli bence de olmalı. Şimdiye kadar korudular, çabaları boşuna gitmesin gelsinler yine korusunlar" dedi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.