İzmir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama - Son Dakika
3.Sayfa

İzmir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama

İzmir'in Karabağlar ve Menderes ilçelerinde düzensiz göçmenlerin araçlara bindirildiği tespit edilerek yapılan operasyonda 30 göçmen ve 3 kaçakçı yakalandı. Operasyonda ele geçirilen malzemeler arasında can yeleği, şambrel, pompa ve yağmurluk da yer aldı. Gözaltına alınan 3 kaçakçı şüphelisi tutuklandı.

12.05.2023 01:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama

İZMİR - İzmir'in Karabağlar ve Menderes ilçelerinde 30 düzensiz göçmen yakalanırken, operasyonda gözaltına alınan 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakcılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, yapmış oldukları saha çalışmaları çerçevesinde; Karabağlar ve Menemen ilçelerinde düzensiz göçmenlerin ormanlık alan içerisinde araçlara bindirildiğini tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, 2 araç içerisinde bulunan 30 düzensiz göçmeni ve 3 göçmen kaçakçısı şüphelisini yakaladı. Yapılan aramalarda ise 6 can yeleği, 24 şambrel, 2 pompa, 14 yağmurluk ele geçirildi.

Öte yandan operasyonda gözaltına alınan 3 göçmen kaçakçısı şüphelisi, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İzmir\'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İzmir'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement