Ekonomi Bakanı Zeybekci, Çameli'de - Son Dakika
Ekonomi

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Çameli'de

Bakan Zeybekci, "Allah şahit, bu memlekette her kim bu milletin devletin bir kuruşuna el uzattı, göz dikti, o gözü de oyarız, eli de kırarız." dedi.

14.03.2014 21:17  Güncelleme: 08:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Allah şahit, bu memlekette her kim bu milletin devletin bir kuruşuna el uzattı, göz dikti, o gözü de oyarız, eli de kırarız, sonuna kadar gideriz. Verilmeyecek hesabımız yoktur" dedi.

Çameli ilçesini ziyaret ederek Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Zeybekci, Denizli'de ne söz verdilerse yerine getirdiklerini söyledi. Denizli'nin vizyon kent olduğunu belirten Zeybekci, "Belediyecilik bizim işimiz. Dünyanın en başarılı belediye başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Biz onun çıraklarıyız. Biz ondan öğrendik. AK belediyeciliği ne demek ondan öğrendik" dedi.

Kazlıçeşme'de 2 milyon kişi ile yapılan mitingi, bazı kanallar aracılığıyla "İstanbul'da hükümeti protesto için 2 milyon kişi toplandı" yalanıyla dünyaya duyurduklarını dile getiren Zeybekci, şöyle devam etti:

"Utanmadan sıkılmadan yaptılar ve bundan da gurur duydular. Yurt dışındaki ortakları ve ağa babaları da bunun peşindeydi. 2 milyon kişi Kazlıçeşme'de görününce bunlar, gördüler ki pabuç pahalı, kuyruklarını kıstırıp ortadan kayboldular. Ondan sonra biraz sessizlik oldu, Daha sonra bir daha hazırlandılar. 'Bunlara karşıdan saldırınca olmuyor, diplerinden saldıralım' dediler. 17 Aralık'ta bir yalan, bir iftira kampanyası başlattılar. Türkiye'yi karıştırma kampanyası başlattılar. Çünkü, bunların iktidara gelme umudu yoktu.

Türkiye'nin bütün şehirlerine sorun. Muhalefet partilerinin iktidara zerre gelme şansı var mı sorun. Yok, gelemezler gelemeyecekler. Tek umutları var, Türkiye'yi karıştıracaklar, Türkiye'de demokrasiyi yerinden oynatacaklar, milletin iradesini kenara koyacaklar, parlamentoyu pasif hale getirecekler, hükümeti, aşağıya indirecekler, bu arada kendilerini bir fırsat doğarsa, ucundan kenarından iktidara dokunmaya çalışacaklar, iktidara demeyelim, hükümete dokunmaya çalışacaklar, hükümet olmaya çalışacaklar. Bu parlamenter yapı güçlü bir muhalefet üretmez. Onların derdi iktidar olmak falan değil. Türkiye üzerine milletin iradesi üzerine oyun oynanıyor. Hükümeti yalanla dolanla alaşağı etmeye çalışıyorlar."

Zeybekci, bunları yapanlara milletin 30 Mart'ta sandıkta hesabını soracağını ifade etti.

- "Hesabını soracağız"

Denizli'deki mitingde emniyetin kayıtlarına göre 52 bin kişinin olduğunu hatırlatan Zeybekci, sözlerini söyle sürdürdü:

"Dediler ki montaj, bunların hayatları montaj, işleri güçleri montaj. Kendileri yaptığı için herkesi öyle zannediyorlar. Şimdi montaj devam ediyor, Urfa'da 100-150 bin kişi. Uşak'a gittik, 25 bin kişi, Balıkesir'e gittik, montaj devam ediyor. Kütahya'da, Mardin dün muhteşemdi, montaj devam ediyor. Millet bunlara öyle bir montaj yapacak ki 30 Mart'ta, bir daha montajı ağızlarına almayacaklar, bir daha montaj falan yapmayacaklar. Onu da beceremiyorlar. Allah şahit, bu memlekette her kim bu milletin devletin bir kuruşuna el uzattı, göz dikti, o gözü de oyarız, eli de kırarız, sonuna kadar gideriz. Verilmeyecek hesabımız yoktur.

Bu dönemde yanımızdan saldırıya kalktılar. Bugün samimiyetlerine, iyi niyetlerine inandığımız, o kardeşlerimizin mensubu olduğu o gruplarda bu ülkeye ihanet eden aklını ve ruhunu bu ülkenin düşmanlarına satanlar var. Bizim kardeşlerimize sözümüz yoktur. O gruplardaki kardeşlerimizin yüzde 99,9'u bizim canımızdır, onlarla kucaklaşacağız, yolumuza devam edeceğiz. Ama o yüzde yarım var ya, kendini ve ruhunu satanlar, onlardan bu yaptıklarının hesabını soracağız. Bunun hesabını verecekler, öyle kolay kolay bu işten kurtulup gitmek yok. Bu ülkenin, bu devletin başka bir yerde kendini menfaati için yapacağı Milli İstihbarat Teşkilatı'nın tırlarını durdurup, bu milleti dünyaya rezil etmeye kalkanlardan bunun hesabını soracağız."

Zeybekci'ye programında AK Parti Denizli Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Çameli Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan'ın ve AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki ve partililer eşlik etti.

-çameli

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Çameli\'de
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Ekonomi Bakanı Zeybekci, Çameli'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement