Öib'den Taşınmaz İhaleleri - Son Dakika
Ekonomi

Öib'den Taşınmaz İhaleleri

Gaziantep ve Van'da, tta Gayrimenkul AŞ'ye ait bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı.

01.10.2014 17:02

Gaziantep ve Van'da, tta Gayrimenkul AŞ'ye ait bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri tamamlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında (ÖİB) gerçekleştirilen ilk ihalede ihale, Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi, Güvenevler Mahallesi'ndeki merkezi iş alanı, turistik ve kültürel tesis, eğlence, otel, sağlık, konut, alışveriş merkezi, kapalı otopark imarlı 19 bin 691 metrekare ve 9 bin metrekare yüzölçümlü taşınmazlar için düzenlendi. Açık artırma aşamasında, ihale komisyonunun belirlediği başlangıç tutarını aşan teklif verilmedi.

Bu mevkide bulunan 9 bin 206 metrekare yüzölçümlü taşınmaz için yapılan açık artırmada en yüksek teklifi, 22 milyon 200 bin lira ile Babacan Grup Yatırım İnşaat sundu.

tta Gayrimenkul AŞ'nin aynı mahallenin Elekçayırı mevkisindeki bazı taşınmazlardaki hisselerinin özelleştirme ihalesinde ise en yüksek teklif, 1 milyon 10 bin lira ile Baştürk-Tosun-Akan Ortak Girişim Grubu tarafından verildi.

Van'ın İpekyolu ilçesi, Çarşı Mahallesi'nde kayıtlı 308 metrekare ve 1.395 metrekare yüzölçümlü gayrimenkuller için açık artırma aşamasında ihale komisyonunun belirlediği başlangıç tutarını aşan teklif verilmedi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Öib'den Taşınmaz İhaleleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement