Öib'nin Taşınmaz İhaleleri - Son Dakika
Ekonomi

Öib'nin Taşınmaz İhaleleri

Mülkiyeti Gayrimenkul AŞ'ye ait 11 ildeki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesine 13 Ağustos itibarıyla 69 kişi ve firma teklif verdi.

15.08.2014 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mülkiyeti Gayrimenkul AŞ'ye ait 11 ildeki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesine, 13 Ağustos itibarıyla 69 kişi ve firma teklif verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) söz konusu ihalelere katılmak üzere teklif verenlerin listesini açıkladı.

İdareden yapılan yazılı açıklamaya göre, mülkiyeti Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ'ye ait iken İdarece tta Gayrimenkul AŞ'ye devrine karar verilen İstanbul- Üsküdar'daki 925 metrekare yüzölçümlü konut, yol ve park alanı imarlı gayrimenkulün özelleştirme ihalesi için 14 teklif verildi.

Maliye Hazinesi'ne ait iken İdarece tta Gayrimenkul AŞ'ye devri kararlaştırılan Malatya- Doğanşehir'deki 15.000 metrekare, yüzölçümlü konut dışı kentsel çalışma alanı ve yol alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile Muğla- Datça'daki 1.706 metrekare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile özelleştirme ihalelerinin yanı sıra Samsun-Çarşamba'daki 2.328,32 metrakare yüzölçümlü konut alanı imarlı gayrimenkul ve Bursa- İnegöl'deki 11.038,25 metrekare yüzölçümlü sanayi alanı imarlı gayrimenkulun özelleştirme ihalesine 28 teklif sunuldu.

Ayrıca yine mülkiyeti tta Gayrimenkul AŞ'ye ait Adana- Seyhan, Çorum-Merkez, Kars-Merkez, Hatay- Dörtyol, Samsun- Bafra, Niğde-Merkez ve Tekirdağ- Çerkezköy'deki bazı gayrimenkul ve belli oranlarda gayrimenkul hisselerinin özelleştirme ihalelerine katılmak üzere de 40 teklif verildi.

Bazı kişilerin birden fazla ihaleye katılmak için teklif verdiği görülen listede, 69 kişi ve firmanın ismi yer aldı. - Ankara

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement