Van'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Ekonomi

Van'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van\'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van Jandarma Komutanlığı ekipleri Van-Bitlis ve Van-Erciş karayolu üzerinde piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan 1 milyon paket kaçak sigara ele geçirdi.

25.05.2016 16:44  Güncelleme: 17:37

Van Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Van- Bitlis karayolu ile Van- Erciş karayolu üzerinde yaptıkları yol kontrollerinde farklı zamanlarda şüphe üzerine durdurulan 3 TIR ve 2 kamyonda yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan 1 milyon 162 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirildi.

SİGARA KAÇAKÇILIĞINA BÜYÜK DARBE

Van İl Jandarma Komutanlığı'nın kaçakçılara yönelik yaptığı çalışmalarla ilgili Van Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, sigara kaçakçılarına büyük darbe vurulduğu belirtilerek şöyle denildi:

Van'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON TL OLAN 1 MİLYON PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇTİ

"İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, sigara kaçakçılığı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik operasyonlar sürdürülmektedir. Son olarak, 7-11 Mayıs 2016 tarihleri arasında ilimiz Van-Bitlis karayolu ile Van-Erciş karayolu üzerinde icra edilen yol emniyet ve kontrol devriyeleri esnasında farklı zamanlarda şüphe üzerine durdurulan 3 adet TIR ile 2 adet kamyonda yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon TL olan 1 milyon 162 bin 120 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.

Van'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi
1 KİŞİ TUTUKLANDI

Ele geçirilen sigaralarla ilgili 4 şüpheli yakalanarak adli makamlara sevk edilmiş, 1 kişi tutuklanmıştır.

YAKLAŞIK 4 MİLYON PAKET KAÇAK SİGARA

Yapılan bu son yakalamalarla birlikte; 2016 yılında İl Jandarma Komutanlığımızca, piyasa değeri yaklaşık 15 milyon 550 bin TL olan toplam 3 milyon 883 bin 718 paket kaçak sigara ele geçirilmiştir."

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Van'da 1 Milyon Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement