Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek - Son Dakika
Genel

Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek

Osmaniyeli futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na pankartlı destekOSMANİYE - Osmaniye'de futbolcular Afrin'e yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankartlarla maça çıktı.

28.01.2018 20:52

Osmaniyeli futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na pankartlı destek

OSMANİYE - Osmaniye'de futbolcular Afrin'e yönelik düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankartlarla maça çıktı.

Osmaniye'de Amatör Lig takımlarından Zorkunspor ile Karaçay Gençlikspor futbolcuları ve maçın hakemleri karşılaşma öncesi Afrin'e giden Mehmetçik için 'Kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' yazılı pankart açtı. Ardından İmam Tuncay Kaya tarafından mehmetçik için dua okunarak maça başlanıldı.

Osmaniye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Şükrü Tozluklu Mehmetçiğin Afrin bölgesinde destan yazdığını kaydederek, "Bugün Türkiye genelinde amatör maçlarda Mehmetçiğimize destek amacıyla 'kalbimiz Mehmetçiğin, dualarınızla yanındayız' pankartıyla karşılaşmalara çıkıldı. Osmaniyemizdeki amatör maçlarda da bu uygulamayı gerçekleştirdik. Tabi şuan Afrin bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarihi bir destan yazıyor. Biz buradan Mehmetçiğimize selam gönderiyoruz. Onların inşallah mücadelesi milli birliğimizi beraberliğimizi daha da güçlendirecek. Son terörist kalıncaya kadar bu mücadele devam edecek. Görüyoruz ki gençlerimiz Afrin bölgesinde adeta düğüne gider gibi cepheye koşuyorlar ve koskoca milletin duaları da onlarla. inşallah Mehmetçiğimiz oradan zaferle dönecek. Millet olarak dualarımız Mehmetçikle beraber" şeklinde konuştu.

Osmaniyeli Futbolculardan \'Zeytin Dalı Harekatı\'na Pankartlı Destek
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Osmaniyeli Futbolculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Pankartlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement