4.sınıf Öğrencileri Altın Çocuklar Sınavı - Son Dakika
Güncel

4.sınıf Öğrencileri Altın Çocuklar Sınavı

4.sınıf Öğrencileri Altın Çocuklar Sınavı

GKV Özel Okulları Altın Çocuklar sınavında liderliğini korudu.

11.01.2013 14:59

Anafen Dershanesi tarafından düzenlenen geleneksel 4.sınıf öğrencileri altın çocuklar sınavın da GKV Özel Okulları özel okullar kategorisinde il birinciliğini elde ederek yenilmezliğini koruyarak 2013 yılının ilk başarılarına da imza atmış oldu.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, ödüllü Anafen Dershanesi 2013 4. Sınıf Altın Çocuklar sınavında özel okullar arasında Gaziantep İl Birinciliğini elde ederek yeni bir GKV klasiği yazdı. Anafen Dershanesi tarafından her yıl ulusal düzeyde yapılan sınava il genelindeki tüm ilkokullardan başarı düzeyi yüksek öğrenciler arasından seçilen toplam 1883 4. Sınıf öğrencisi katıldığı sınav sonucunda en başarı okuluma özelliğini koruyan GKV Özel Okullarının başarısı Gaziantep kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı. Yoğun ilgi gösterilen sınav sonuçlarında yapılan değerlendirmenin ardından gerek bireysel gerekse kitlesel alanda il birinciliklerini kazanan GKV Özel Okulları öğrencileri önümüzdeki dönemlerde yapılacak çeşitli sınavlara hazırlıklarını da sürdürüyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atanur Vergili "Öğrencilerimizin akademik başarılarının göstergelerinden birisi de şüphesiz böyle ciddi kuruluşların yaptığı objektif sınavlardır. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Anafen Dershaneleri tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Ödüllü 4. Sınıf Altın Çocuklar Sınavında bireysel ve kitlesel alanlarda okulumuz öğrencileri başarı ipini göğüsleyerek okullarımıza il birinciliği kazandırmıştır.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, hem bireysel hem de kitlesel sıralamada Gaziantep'in en başarılı özel okulu olmuştur. Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, GKV Özel Okullarının gurur tablosuna yeni bir sayfa eklemiştir. Altın çocuklarımızı, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz." dedi. Anafen Dershaneleri tarafından düzenlenen Geleneksel Altın Çocuklar 2013 yarışmasına Gaziantep genelinden katılan 1883 öğrencinin yarıştığı sınavda GKV'li Pınar Dai ve Efe Dayıoğlu 500 tam puanla yarışma birinciliğini elde ederken yine GKV Özel Okullarından Yeliz Kargıner, Onur Aydeniz ve Kerem Bayram ilk 20 içerisine girerek altın çocuklar yarışmasının altın çocukları olmayı başararak okullarının da Gaziantep'in en iyi okulu olma unvanını kazanmasını sağlamışlardır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 4.sınıf Öğrencileri Altın Çocuklar Sınavı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement