Adiloba'dan Hizmet Teşekkürü - Son Dakika
Güncel

Adiloba'dan Hizmet Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı programı kapsamında; Adiloba Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi.

20.10.2017 17:33

Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ve mahalle sakinleri yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Ergün'e ve MASKİ'ye teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün, Adiloba Mahallesi'ni ziyaret etti. Başkan Ergün'e; MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ daire başkanları, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan ve MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik eşlik etti. Başkan Ergün'ü mahallede, Muhtar Mehmet Emin Karakaya ve vatandaşlar karşıladı. Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ile mahalle sakinleri yapılan altyapı yatırımı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

"HİÇBİR SIKINTIMIZ KALMADI"

Adiloba Mahalle Muhtarı Mehmet Emin Karakaya, "Mahallemizde içme suyu ve kanalizasyon hattımız yenilendi. Hiçbir sıkıntımız kalmadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ediyoruz" dedi.

Muhtar Azası Ethem Kaya, "Köyümüzün problemleri çözüldü. İçme suyu ve kanalizasyon hattımız çok şükür yenilendi. Hizmetler için teşekkür ediyoruz" dedi.

Halil İbrahim Sarıkaya, "Çalışmalardan ve yapılan işlerden çok memnunuz. Allah razı olsun. Mahallemizin hiçbir sıkıntısı kalmadı"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adiloba'dan Hizmet Teşekkürü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement