Altınordu'dan Karabağlar Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Altınordu'dan Karabağlar Belediyesi'ne Ziyaret

Altınordu\'dan Karabağlar Belediyesi\'ne Ziyaret

Altınordu'da yöneticiler ve idari kadroyla birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübün 3.5 yılda ilçenin spordaki en önemli temsilcisi konumuna geldiğini söyledi.

02.01.2016 15:10

Altınordu'da yöneticiler ve idari kadroyla birlikte Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübün 3.5 yılda ilçenin spordaki en önemli temsilcisi konumuna geldiğini söyledi.

Kulüp Başkanı Özkan, ziyarette şöyle konuştu:

"Sadece Karabağlar'daki vatandaşımızın değil, İzmir ve Türkiye'nin gurur duyacağı bir yapılanmayla Türk futbolunda ezber bozuyoruz. Bu konuda mütevazı olmayacağız. İlçemizle, kentimizle el ele, bu ülkenin topraklarından gerçek profesyonel futbolcular yetiştireceğiz. Avrupa'da İzmir markasını sporda da öne çıkaracağız. Sayın Muhittin Selvitopu'nu maçlarımızda ve tesislerimizde görmeyi arzu ediyoruz. Yeni belediye binasına da modern bir Altınordu köşesi oluşturmak için çalışmalara başlıyoruz."

Karabağlar Belediye Başkanı Selvitopu ise Altınordu'nun son yıllardaki başarılarıyla gurur duyduklarını ifade ederken şunları söyledi:

"Her işte başarı altyapıda doğru hamlelerle gelir. İlçemizin gururu Altınordu'da bu sistemli çalışmasıyla hem tesis hem yetiştirdiği milli futbolcular hem de PTT 1'inci Ligi'ndeki takımımız olmasıyla örnek bir yapı haline geldi. Bizler de ilçemizin takımı Altınordu'nun her zaman yanında bulunup destekçisi olacağız. Belediye binamızda Altınordu ve İzmirspor gibi diğer tarihi kulüplerimizin köşesinin olması ilçe halkımızın aidiyet duygusunu da arttırır."

Özkan, ziyarette Belediye Başkanı Selvitopu'na Altınordu'nun seramik bir topunu ve formasını hediye etti. Başkan Selvitopu'da Özkan'a günün anısı adına ağaçtan özel el yapımı, oyma desenli kutu verdi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'dan Karabağlar Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement