Amatör Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Mahsur - Son Dakika
Güncel

Amatör Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Mahsur

Amatör Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Mahsur

Bartın'da, olta ile balık avlamak için denize açılan 3 amatör balıkçının teknesi dalgaya kapılıp kayalıklara çarparak alabora oldu.

15.11.2015 19:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, olta ile balık avlamak için denize açılan 3 amatör balıkçının teknesi dalgaya kapılıp kayalıklara çarparak alabora oldu. Teknenin sahibi 60 yaşıdaki Mustafa Kuloğlu öldü. 52 yaşındaki Kadir Güner ve 42 yaşındaki Selçuk Özkök, Kuloğlu'nun cesedine de alıp yakındaki koya yüzerek kurtuldu. Dalgalar nedeniyle koyda mahsur kalan balıkçıları kurtarma çalışmaları sürüyor.

Mustafa Kuloğlu, arkadaşları Kadir Güner ve Selçuk Özkök'ü de alarak 7 metre uzunluğundaki 'Kuloğlu' adlı teknesiyle öğle saatlerinde Bartın Limanı'ndan açıldı. Güzelcehisar Sahili yakınında olta ile zargan avlayan amatör balıkçıların teknesi, dalgaya kapılarak sürüklendi. Tekne, kayalıklara çarparak alabora oldu. Teknenin sahibi Mustafa Kuloğlu, dalgaların arasında hayatını kaybetti. Kadir Güner ve Selçuk Özkök, Kuloğlu'nun da cesedini alıp birlikte yakındaki koya kadar yüzerek kurtuldular.

Teknenin battığını gören çevredeki büyük balıkçı teknelerinde bulunanlar Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı'na haber verdi. Gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, dalgalar nedeniyle koya ulaşamadı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri ise karadan koya ulaşmaya çalıştı. Ancak havanın kararması ve arazinin sarp kayalık olması nedeniyle başarılı olamadılar. İki balıkçı, arkadaşlarının cesedi ile sahilde mahsur kaldı. Amatör balıkçıları kurtarma çalışması sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amatör Balıkçı Teknesi Alabora Oldu: 1 Kişi Öldü, 2 Kişi Mahsur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement