Bağış ve Erdem Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika
Güncel

Bağış ve Erdem Nikah Şahidi Oldu

Bağış ve Erdem Nikah Şahidi Oldu

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice'nin nikahında şahitlik yaptı.

22.09.2013 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Kağıthane Belediyesi Özel Kalem Müdürü Levent Dirice'nin nikahında şahitlik yaptı.

Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki törende, Mustafa ve Fikriye Yılmaz'ın kızı Yeliz Yılmaz ile Murat ve Gülzade Dirice'nin oğlu Levent Dirice'nin nikahını, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kıydı.

Törende çiftin nikah şahitliklerini, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Bağış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem, AK Parti İstanbul milletvekilleri Şirin Ünal ve Sevim Savaşer ile AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin yaptı.

Törende konuşan Bağış, çifte mutluluklar dileyerek nikaha şahitlik etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İmza esnasında damadın gelinin ayağına basmaya çalıştığını anlatan Bağış, "Ne birbirinizin ayağına, ne nasırına, ne de damarına basın. Birbirinizi sevin ve sayın. Evlilikte herşeyin başı da ortası da sonu da paylaşmaktır. Mutluluklar paylaşıldıkça artıyor, üzüntüler de paylaşıldıkça azalıyor. Hep bugünkü gibi birbirinizi sevin, sayın" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın çocuk tavsiyesini hatırlatan Bağış, çifte güvendiğini ve rakam vermek istemediğini ifade etti.

Ekrem Erdem ise gençleri tebrik ettiğini belirterek, insanın hayatında evliliğin önemli dönemlerden birisi olduğunu söyledi. Erdem, daha sonra kendisine verilen aile cüzdanını geline teslim etti.

Törende, sanatçı Erol Büyükburç da sahne aldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bağış ve Erdem Nikah Şahidi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement