Bakırköy'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Bakırköy'deki Silahlı Saldırı

Bakırköy\'deki Silahlı Saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: "18. dönem eski milletvekili Adnan Yıldız, araca bineceği esnada 2 şahıs tarafından silahla gasbedilmek istenilmiş ve karşı koyması üzerine çıkan silahlı çatışmada, eşi Firuze Yıldız, kızı Betül Yıldız ve gasba teşebbüs edenlerden bir şahıs olay yerinde yaşamını.

15.04.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 18. dönem milletvekillerinden Adnan Yıldız'ın, araca bineceği sırada 2 kişi tarafından silahla gasbedilmek istendiğini belirterek, eski milletvekilinin karşı koyması üzerine çıkan çatışmada eşinin, kızının ve olaya teşebbüs eden bir kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, olayın, saat 08.40 sıralarında Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokak'ta meydana geldiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Zeytinburnu ilçesinde döviz bürosuna gitmek için içerisinde döviz bulunan çantasıyla ikametten kızı Betül Yıldız ile çıkan 18. dönem eski milletvekili Adnan Yıldız, araca bineceği esnada 2 şahıs tarafından silahla gasbedilmek istenilmiş ve karşı koyması üzerine çıkan silahlı çatışmada eşi Firuze Yıldız, kızı Betül Yıldız ve gasba teşebbüs edenlerden bir şahıs olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Diğer taraftan Adnan Yıldız, oğlu Kamil Yıldız ve gasba teşebbüs eden diğer şahıs da yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır." - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakırköy'deki Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement