Başına Mermer Düşerek Ölen Figüran Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Başına Mermer Düşerek Ölen Figüran Toprağa Verildi

Başına Mermer Düşerek Ölen Figüran Toprağa Verildi

Şişli'de yolda yürürken kafasına bir binanın üst katından mermer kaplamaları düşmesi sonucu yaşamını yitiren, dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev yapan 49 yaşındaki Hasan Küsmüş, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

10.10.2011 17:24

Şişli'de yolda yürürken kafasına bir binanın üst katından mermer kaplamaları düşmesi sonucu yaşamını yitiren, dizilerde yardımcı oyuncu olarak görev yapan 49 yaşındaki Hasan Küsmüş, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde 8 çocuğundan en büyüğünü kaybeden ve yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta duran acılı anne Nazey Küsmüş, gözyaşlarını tutamadı.

Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Hasan Küsmüş için Bahçelievler Yenibosna Cem Evi'nde saat 16.00 sıralarında cenaze töreni düzenlendi. Törene, Hasan Küsmüş'ün eşi Emine, annesi Nazey'in yanı sıra çocukları ve çok sayıda yakını katıldı. Sekiz çocuğunun en büyüğünü kaybeden acılı anne Nazey Küsmüş, yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Hasan Küsmüş'ün cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Şişli Belediyesi'ne ait araca konuldu. Hasan Küsmüş daha sonra Yeni Ayazağa Mezarlığında toprağa verildi.

Bir ajansa bağlı olarak dizilerde yardımcı oyuncu (figüran) olarak görev yapan Hasan Küsmüş'ün daha önceden "Kurtlar Vadisi" son olarak ta "Muhteşem Yüzyıl" adlı televizyon dizilerinde görev yaptığı belirtildi. Üç kız bir erkek çocuk babası olan Hasan Küsmüş, İngilizce, Almanca ve Arapça olmak üzere 3 yabancı dil biliyordu.

TY-HE - İstanbul/ Bahçelievler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başına Mermer Düşerek Ölen Figüran Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement