Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ve Yardımcısı Oscar, Kapalıçarşı'yı Gezdi - Son Dakika
Güncel

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ve Yardımcısı Oscar, Kapalıçarşı'yı Gezdi

Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ve Yardımcısı Oscar, Kapalıçarşı\'yı Gezdi

Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHA Türkiye ile dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazanan Brezilya'nın teknik direktörü Dunga ve yardımcısı Oscar ile diğer antrenörler, İstanbul'a gelmişken turistik yerleri gezdi.

13.11.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sercan SAPANATAN, İstanbul-DHA

Türkiye ile dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynadığı hazırlık maçını 4-0 kazanan Brezilya'nın teknik direktörü Dunga ve yardımcısı Oscar ile diğer antrenörler, İstanbul'a gelmişken turistik yerleri gezdi. Tarihi Yarımada'da gezinti yapan Brezilyalılar, Kapalıçarşı'ya da giderek alışveriş yaptı. Özellikle halıcıları gezen Dunga ve yardımcılarının çarşıyı çok beğendikleri ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıkları her hallerinden belliydi. Kapalıçarşı'daki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Brezilya Milli Takım Teknik Heyeti, Milli takımımızı 4-0 yenmelerine rağmen tebrik edildiler ve çarşının içinde "Helal Olsun size" sesleri yükseldi.

ÇENGELKÖY'DE BALIK YEMEĞİ TERCİH ETTİLER

Bu arada İstanbul'daki gezilerini tamamlayan ve Kapalıçarşı'da alış-veriş yapan Dunga ve yardımcıları yemek için ise Çengelköy'ü tercih etti. Çengelköy'de bir balıkçıya giden Brezilyalılar daha sonra otellerine dönerek İstanbul'dan ayrılmak üzere hazırlık yapmaya başladılar. Brezilya milli takımı bu akşam İstanbul'dan Viyana'ya uçarak, Avusturya ile oynayacakları maç için yarından itibaren hazırlıklara başlayacak.

AYASOFYA MÜZESİ'Nİ DE GEZDİ

Brezilya Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Dunga, Ayasofya Müzesi'ni de gezdi.

Müzeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Brezilya teknik direktörü, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla fotoğraf da çektirdi.

Dunga ve Yardımcılarının İstanbul gezisi için güvenlik önlemi alınırken, özel araçları, polis kontrolü eşliğinde hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ve Yardımcısı Oscar, Kapalıçarşı'yı Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement