Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'dan Dha'ya Açıklama - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'dan Dha'ya Açıklama

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı\'dan Dha\'ya Açıklama

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) transfer çalışmaları ve basketbol takımının 3'üncü Lig'de yer alması konusunda açıklamalarda bulundu.

06.08.2014 13:40

Bursaspor başkanı Recep Bölükbaşı, DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) transfer çalışmaları ve basketbol takımının 3'üncü Lig'de yer alması konusunda açıklamalarda bulundu.

"SÖZ VERMİŞTİM"

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun yönetim kurulu toplantısında 2014-2015 sezonunda çeşitli nedenlerle liglere katılmayacağını beyan eden takımlarını durumunu görüştü, Bursaspor basketbol takımının 3'üncü Lig'de yer almasına karar verdi. Önce basketbol takımının 3'üncü Ligi'e alınması konusuna değinen Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı, şunları söyledi:

"Kongrede bu konuda söz vermiştim. Cuma günü bu konuyla alakalı basın açıklaması yapacağım. Basketbol ile ilgili herşeyimiz hazır. 2'nci Lig'de olabilirdi ama buradan başlamak istedik. Bursa'ya hayırlı olsun. Sözümde durdum, devamı gelecek."

İSTANBUL'DA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

2 gündür temaslarda bulunduğu İstanbul'dan Ankara'ya geçtiğini, transfer görüşmeleri için yeniden İstanbul'a döneceğini sözlerine ekleyen Başkan Bölükbaşı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İstanbul'da 2 gün transfer görüşmelerini yürütük. Arzuladığımız transferler olacak. İsimleri geçen futbolcuların dışında görüştüğümüz başka futbolcular da var. Hepqsini kampa yetiştireceğiz." - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Başkanı Bölükbaşı'dan Dha'ya Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement