Camilerde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Camilerde Bayram Yoğunluğu

Camilerde Bayram Yoğunluğu

Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camilere akın etti.

28.07.2014 08:55

Ankara'da vatandaşlar Ramazan Bayramı dolayısıyla camilere akın etti.

Camilerde her yaştan vatandaş, bayram sevincini birlikte yaşadı.

Çeşitli ülkelerden gelen Müslümanlar da bayram namazı için camilere geldi.

Vatandaşların namazın ardından, İslam coğrafyasındaki kan ve gözyaşının durması için dua ettiği Kocatepe Camii'nde namazın bitmesiyle Diyanet İşleri Başkanlığı görevlileri, Gazze'deki Müslümanlar için yardım topladı.

-BAHÇELİ ANKARA'DA-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Ramazan Bayramı'nı Ankara'da karşıladı. Bahçeli, bayram namazını Gazi Merkez Camisinde kıldı.

Cami çıkışında kendisini bekleyen vatandaşlarla bayramlaşan Bahçeli, daha sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'nın da aralarında bulunduğu bazı partililerle eski MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki mezarına geldi.

Burada kendisini bekleyen partililerle tek tek bayramlaşan Bahçeli, merhum Türkeş'in mezarı başında dua etti. Türkeş'in kabrine kırmızı karanfiller koyan Bahçeli, mezarı suladı. Daha sonra Bahçeli, mezarlıktaki diğer kabirlerin başında da dua okudu.

Daha sonra ise bayramda da mesailerini sürdüren gazetecilerin bayramını kutlayan Bahçeli, bayram mesajına ilişkin açıklamayı partisinin bugün saat 14.00'te Ankara Arena Spor Salonu'nda düzenlediği bayramlaşma etkinliğinde yapacağına dikkat çekti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Camilerde Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement