CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin'den Sandık Çağrısı - Son Dakika
Güncel

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin'den Sandık Çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin\'den Sandık Çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, partililerin oy verme işlemi bitinceye ve oylar sayılıncaya kadar sandık başından ayrılmamasını istedi.

28.03.2014 12:05  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, pazar günü yapılacak seçimler öncesi oy kullanacak partililerin oy verme işlemi bitinceye ve oylar sayılıncaya kadar sandık başından ayrılmamasını söyledi.

Denizli'nin Sarayköy ve Honaz ilçelerinde halka seslenen ve CHP üyelerine "Sandıklara sahip çıkın, sandık başından ayrılmayın" uyarısı yapan Keskin, yaklaşık 53 milyon seçmenin 194.310 sandıkta oy kullanacağını kaydederek,"Bu seçimler Türkiye'nin siyasi namusu haline gelmiştir. Bu namusu korumak hepimizin vatandaşlık görevidir" dedi.

Adnan Keskin, CHP'nin Türkiye genelinde bina ve sandık sorumluları ile müşahitlerden oluşan yaklaşık 1 milyon partiliyi seçim timi olarak görevlendirdiğini anlattı. Adnan Keskin, sandıklarda oluşabilecek şaibelere karşı ve oyların sayım ve tutanaklara geçirilmesi sırasında çok dikkatli olunmasını isteyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Sandıklarda ıslak imzalı tutanakların siyasi parti temsilcilerine verilmesi bir zorunluluktur. Her sandık için sonuçları aldığımız bu ıslak imzalı tutanaklarla Seçim Kurulu'nun tutanaklarını karşılaştıracağız. Bilgisayardaki toplam sonuçlarla hata yapılıp yapılmadığını sandık sandık kontrol edeceğiz. Oy sayım ve dökümü ve tutanaklara geçirilmesi sırasında olağanüstü dikkat etmemiz gerekiyor. Seçmenin iradesine bazı oyunlarla ipotek konulmasının önüne geçmek zorundayız." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin'den Sandık Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement