CHP Maltepe Adayı Kılıç'tan Örgüt Ziyareti - Son Dakika
Güncel

CHP Maltepe Adayı Kılıç'tan Örgüt Ziyareti

CHP Maltepe Adayı Kılıç\'tan Örgüt Ziyareti

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, seçim çalışmalarına CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı.

13.02.2014 17:34

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, seçim çalışmalarına CHP Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek başladı. Kılıç, örgüte birlik ve beraberlik mesajı verdi.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ve belediye başkan aday adayları tarafından karşılanan Kılıç, "Hiçbir zaman bir gülle bahar gelmiyor. Hep beraber güllerle donattığımız zaman baharın geldiğini göreceğiz. Şimdi biz bahar temizliğine başlıyoruz. Önce Maltepe'de sonra İstanbul da ve tüm Türkiye'de CHP olarak bahar temizliği yapıyor ve AKP'yi süpürüyoruz" dedi. Mevcut Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'i de bu buluşmaya davet ettiğini vurgulayan Kılıç, "Çalışmalarımızda hiç birimiz, bir başka arkadaşımızdan farklı değildik. Partimize ve Maltepe'mize hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Mustafa Zengin'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

CHP'de sadece bayrak yarışı oluğunu ifade eden Kılıç, "Söz veriyorum size; ben de sizlerle birlikte bu bayrağı CHP ilkelerine yakışır, Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği çağdaş yolda, Cumhuriyet devrimlerine sahip çıkan İnönüler, Ecevitler, Baykallar ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun çizdiği yolda partimizi iktidara taşıyacağız" dedi. Kılıç şöyle devam etti:

"Yerel yönetimler çok önemlidir. Belediye başkanı elbette kişiliğiyle duruşuyla söylemiyle çok önemlidir ancak belediye başkanının çalışmalarını denetleyecek olanlar da sizler olacaksınız. Aday adayı arkadaşlarıma gönül kapılarımızı açacağım. Yanlış yaptığım yerde kolumdan tutacaklar. Eğer yanlış yapmışsam düzeltecekler, doğru yapmışsam benimle birlikte çalışmaya devam edecekler. İşte bu duygularla kendimi size açıyorum. Bu duygularla kendimi size teslim ediyorum. Diyorum ki Avrupa'da ki sosyal demokrat belediyeciliği insan odaklı belediyeciliği biz Maltepe'ye taşıyacağız. Biz geçmişin mirasının arkasına saklanmayacağız. Biz yeni projelerle yeni hedeflerle insan odaklı çalışmalarla insanı en yüce değer gören, emeğe saygı duyan, hizmet için hak için yapan bir anlayışla çalışacağız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Maltepe Adayı Kılıç'tan Örgüt Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement