Çorum- Bakan Ağbal, İftar Programına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Çorum- Bakan Ağbal, İftar Programına Katıldı

Çorum- Bakan Ağbal, İftar Programına Katıldı

Bakan Ağbal: Taşeronlarla ilgili çalışma tamamlanma aşamasına doğru gidiyor (EK)BAKAN AĞBAL, İFTAR PROGRAMINA KATILDIMaliye Bakanı Naci Ağbal, Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği iftar programına katıldı.

18.06.2016 08:08

Bakan Ağbal: Taşeronlarla ilgili çalışma tamamlanma aşamasına doğru gidiyor (EK)

BAKAN AĞBAL, İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği iftar programına katıldı. İftarın ardındanda konuşan Bakan Ağbal, terör konusuna değindi. Terör belasının yakın bir zamanda halledildiği zaman ekonomide siyasette yakalanan ivmeyi daha da güçlendireceklerini ifade eden Bakan Ağbal şöyle konuştu:

"Bugün artık Türkiye kendi sınırlarını aşan kendi bölgesinde ve dünyada söylediği söz dikkatle dinlenen bir ülke. Bunu nasıl gerçekleştirdik, hep birlikte millet olarak bir ve beraber olarak gerçekleştirdik. Kendimize güveneceğiz. Türkiye önünde büyük fırsatlar olan bir ülke. Gelişmekte olan bir ülke. Gelişmiş ülke olmaya aday ülke. Bölgesinde herkesin gıpta ile baktığı, nerdeyse 'ya biz de gidelim de Türkiye'de vatandaş olalım dediği' bir Türkiye ile karşı karşıyayız. İlk defa diyoruz ki Turkuaz kart çıkaracağız. Neye dayanarak çıkaracağız. Güçlenen, büyüyen, siyaseten daha fazla bir ülke olduğu için. Türkiye'ye gelin yatırım yapın vatandaşlık vereceğiz diyoruz. Bunu 14 yıl önce diyebilir miydik? Türkiye'nin bugünü dünden daha iyi, yarını bugünden daha iyi olacak. Bir olursak, beraber olursak, kardeşliğimizi pekiştirirsek, düşmana karşı yek vücut olursak, Allah'ın izniyle kimse milletin sırtını yere getiremez."

Bakan Ağbal, Ticaret ve Sanayi Odası'nda 40. yılını dolduran üyelere ödül verdi. Bakan Naci Ağbal, törenin ardından karayoluyla Ankara'ya hareket etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ ÇORUM,(DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum- Bakan Ağbal, İftar Programına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • harbi: Taşeron meselesi bir an önce cozulmeli Hemde en kısa sürede sabrımız kalmadı 0 0 Yanıtla

Advertisement