Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor

AK Parti Van İl Başkanlığı, seçimde elde edilen başarıyı vatandaşlarla kutladı.

25.06.2018 15:48

AK Parti Van İl Başkanlığı, seçimde elde edilen başarıyı vatandaşlarla kutladı.

İl başkanlığı önünde düzenlenen kutlama programında vatandaşlar, yeni seçilen milletvekilleriyle bir araya geldi.

Programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, seçimin galibinin demokrasi ve milli irade olduğunu söyledi.

Darbecilerin tanklarını, toplarını, uçaklarını, helikopterlerini çıplak elleriyle durduran milletin bugün de istiklaline ve istikbaline sahip çıktığını belirten Türkmenoğlu, şunları dile getirdi:

"Milletimiz sandıkta tercihini 16 yıldır olduğu gibi bu defa da kavgadan değil, hizmetten yana kullanmıştır. Partimizin belirlediği 2023 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Türkiye tercihini tüm terör örgütleriyle kararlı bir şekilde mücadele etmekten yana kullanmıştır. Teşkilatımız tüm birimleriyle kurumsal seçim stratejileri uygulamış, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacak şekilde çaba sarf etmiştir. Bu çaba ve gayretimizle Rabbim de bizleri mahcup etmemiştir. Eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi en kısa sürede tamamlamak için büyük bir çaba göstereceğiz." dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, yeni seçilen milletvekilleri ile seçilemeyen adayların da teşekkür konuşması yaptığı program, tebriklerin kabul edilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Seçim Başarısı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement