Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kalbine ateş ederek yaşamına son veren Danıştay üyesi Ali Yaşar Yurdabak, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

16.08.2015 02:03  Güncelleme: 10:02

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Yaşar KAÇMAZ - İSTANBUL DHA

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde kalbine ateş ederek yaşamına son veren Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak, İstanbul'da son yolcuğuna uğurlandı.

Bölge İdare Mahkemesi'ndeki törenin ardından Yurdabak'ın cenazesi Ataköy 5. Kısım Camii'ne götürüldü.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Yurdabak'ın yakınları ile Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz ile çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

TABUT BAŞINDA TAZİYELERİ KABUL ETTİLER

Ali Yaşar Yurdabak'ın oğlu Emre ile yeğeni Eren, Türk Bayrağına sarılı tabutunun başında taziyeleri kabul etti. Ali Yaşar Yurdabak'ın ağabeyleri Orhan, Abdurrahman ve Mehmet Yurdabak da oturarak taziyeleri kabul etti. Abla Saniye Ören tabuta sarılarak " Güle güle Allah yardımcın olsun kardeşim" diyerek gözyaşı döktü.

DANIŞTAY BAŞKANI KOLUNA GİRDİ

Olayın şokunu üzerinden atamayan ve güçlükle ayakta duran Ali Yaşar Yurdabak'ın eşi Gülseren Yurdabak'ın yanında Danıştay Başkanı Zerrin Güngör vardı. Güngör tabut cenaze arabasına konulurken acılı eşin koluna girerek bir süre yürüdü. Gülseren Yurdabak Mezarlığa da Danıştay Başkanının aracıyla gitti. Ali Yaşar Yurdabak'ın cenazesi Bakırköy Meydan Mezarlığı'nda aile kabristanında toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Danıştay Üyesi Ali Yaşar Yurdabak Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement