Demir, Tüm Gelirini ÇYDD'ye Bağışladığı Kitabını Tanıtacak - Son Dakika
Güncel

Demir, Tüm Gelirini ÇYDD'ye Bağışladığı Kitabını Tanıtacak

Demir, Tüm Gelirini ÇYDD\'ye Bağışladığı Kitabını Tanıtacak

Ceyhan Demir, bürokrat olduğu dönemdeki anılarını yazdığı ve gelirini ÇYDD bursiyerlerine bağışladığı "İzmir'in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu?" adlı kitabını Tarihi Asansör Tesisi'nde tanıtacak.

18.12.2017 08:35  Güncelleme: 08:36

Avukat Ceyhan Demir, tüm gelirini Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi bursiyerlerine bağışladığı "İzmir'in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu?" adlı anı kitabını, 21 Aralık 2017 Perşembe günü Tarihi Asansör Tesisi'nde saat 16:00'da verilecek kokteylde tanıtacak. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımılıyla gerçekleşecek tanıtım kokteylinde, siz basın mensuplarını da aramızda görmek istiyoruz.

Ceyhan Demir, 1957 yılında okumak için elinde bir tahta bavulla tek başına Ulukışla ilçesinden otoray treni ile çıktığı Niğde yolculuğunu; kaymakamlık, İçişleri Bakanlığı Merkezi'nde şube müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı, ardından İzmir vali yardımcılığı ve İzmir belediye başkanlığı görevlerinde yaşadıklarını; toplumumuzun sosyal, siyasal ve yönetsel yapısını, özellikle gençlere aktarmak için bu kitapta topladı. Ceyhan Demir'in "İzmir'in Aşk Asansörü Yıkılmaktan Nasıl Kurtuldu?" adlı anı kitabını okuduğunuzda kimi zaman duygulanıp kimi zaman da düşünecek ve güleceksiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Demir, Tüm Gelirini ÇYDD'ye Bağışladığı Kitabını Tanıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement