Gümüşhane Bakan Eroğlu, Kelkit?te Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane Bakan Eroğlu, Kelkit?te Temel Atma Törenine Katıldı

Gümüşhane Bakan Eroğlu, Kelkit?te Temel Atma Törenine Katıldı

Bakan Eroğlu, Kelkit'te temel atma törenine katıldı Fatih TURAN/GÜMÜŞHANE, (DHA) - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gümüşhane'de yapımı süren tesislerde incelemelerde bulundu, Kelkit ilçesinde 22 tesisin temelini attı.

03.10.2015 13:49

Bakan Eroğlu, Kelkit'te temel atma törenine katıldı

Fatih TURAN/GÜMÜŞHANE, (DHA) - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Gümüşhane'de yapımı süren tesislerde incelemelerde bulundu, Kelkit ilçesinde 22 tesisin temelini attı.

Geceyi Gümüşhane'de geçiren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bugün yapımı süren Gençlik Park Projesi ile Harşit Çayı Kanalizasyon Hattı Projesi'ndeki çalışmaları inceledi, yetkililerden brifing aldı.

Daha sonra karayoluyla Kelkit İlçesi'ne giden Bakan Eroğlu, Pekün Dağı mevkiinde kene ile mücadele kapsamında doğaya keklik salınması etkinliğine katıldı. Kene ile mücadelenin önemine değinen Eroğlu, yanındakilerle 300 kekliği doğaya saldı.

YAĞMUR ZOR ANLAR YAŞATTI

Bakan Eroğlu, düzenlenen törenle Kelkit İlçesi'nde 37 milyon liraya mal olacak 22 tesisin temelini attı. Eski Camii önündeki alanda düzenlenen temel atma töreninde Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aniden başlayan şiddetli yağmur nedeniyle tören alanı adeta göle dönünce etkinliğe katılanlar zor anlar yaşadı. Katılımcılara yağmurluk dağıtıldı, yağışın durmasının ardından başlayan töreni vatandaşlar alanda oluşan su birikintisinin çevresinden izleyebildi.

Yağmurun dinmesi sonrasında konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ilçeye yaptıkları yatırımları anlattı. Bakan Eroğlu ve yanındakiler, video konferans sistemiyle butona basarak 22 tesisin temelini attı. Tören sonrasında Orman Genel Müdürlüğü tarafından katılımcılara 2 bin fidan dağıtıldı.

Bakan Eroğlu daha sonra Erzincan'a gitmek üzere kara yoluyla Kelkit ilçesinden ayrıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gümüşhane Bakan Eroğlu, Kelkit?te Temel Atma Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement