Gündem / 11 Ekim 2015 - Son Dakika
Güncel

Gündem / 11 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Ankara'daki terör saldırısı Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki saldırıya ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çankaya Köşkü'nde görüşecek.

11.10.2015 09:00

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk/ 6 Nisan 1920

1- Ankara'daki terör saldırısı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'daki saldırıya ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Çankaya Köşkü'nde görüşecek.

(Ankara/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, terör saldırısının gerçekleştiği yer ile Sıhhiye Meydanı'nda düzenlenecek anma törenlerine katılacak.

Terör saldırısıyla ilgili gelişmeler takip edilecek.

(Ankara/10.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, "Seçim Sürecinde Enerji Arz Güvenliği Toplantısı"na katılacak, ardından toplantıyla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

(Aksaray/09.30/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara hava saldırısı düzenlemesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Mısır'da Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii, kapatılan Hürriyet ve Adalet Partisi Genel Sekreteri Muhammed el-Biltaci, İhvan'ın ileri gelenlerinden İsam el-Aryan, Basim Avde, Saffet Hicazi ve 9 ihvan mensubu hakkında verilen 25 yıllık hapis cezasının temyiz duruşması takip edilecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- A Milli Bayan Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'taki ikinci maçında Rusya ile karşılaşacak.

(Ankara/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement