Ümit Özdağ, Hatay depremine canlı yayında yakalandı - Son Dakika
Güncel

Ümit Özdağ, Hatay depremine canlı yayında yakalandı

Hatay'da 3 dakika arayla 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki yeni deprem meydana geldi. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı canlı yayında depreme yakalandı.

20.02.2023 22:14  Güncelleme: 22:45

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük yıkıcı depremin ardından Hatay'da ardı ardına iki büyük deprem oldu. AFAD, saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5,8 ve 5,2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi.

ÖZDAĞ, DEPREME CANLI YAYINDA YAKALANDI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, depreme canlı yayında yakalandı. Adana'da Koza TV'nin yayınına konuk olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, peş peşe besmele çekti.

"BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM"

Yaşanan sarsıntı sırasında peş peşe besmele çeken Özdağ "Şu an şiddetli bir deprem oluyor baya sallıyor. Hadi Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahirrahmanirrahim. Bismillahirrahmanirrahim. Geçti galiba" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Hatay depremine canlı yayında yakalandı
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Güncel

Son Dakika Güncel Ümit Özdağ, Hatay depremine canlı yayında yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • haydar topçu: Ümit özdağ ı tebrik etmek gerekir başka birisi olsa panikler 10 3 Yanıtla
  • Mustafa Baylas: Ümit Özdağ gibi İslam'a mesafeli birinin besmele çekmesi, firavun'un suda boğulurken Musa'nın rabbine iman ettim demesini hatırlattı 6 6 Yanıtla
  • Hızır Ekşi: Korkunca Allah allah 6 3 Yanıtla
  • Can Yıldırım : İmanla taklaya geldi 2 1 Yanıtla

Advertisement