Hizmet-iş Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor - Son Dakika
Güncel

Hizmet-iş Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor

İŞ Konfederasyonu’na bağlı HİZMET-İŞ Sendikası, sürdürdüğü eğitim programlarına bir yenisini daha ekleyerek, tüm üyelerine yönelik iş yeri seminerleri eğitim programları uygulamaya başladı.

19.01.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAK-İŞ Konfederasyonu'na bağlı HİZMET-İŞ Sendikası, sürdürdüğü eğitim programlarına bir yenisini daha ekleyerek, tüm üyelerine yönelik iş yeri seminerleri eğitim programları uygulamaya başladı.

HİZMET-İŞ Sendikası'ndan yapılan açıklamada, üyelere eğitim programları uygulamaya başlandığı vurgulanarak özellikle taşeron firmalarda çalışan işçilere yönelik iş yeri seminerlerinin periyodik olarak gerçekleştirilmeye başlandığı kaydedildi. Sendikanın eğitim faaliyetleri kapsamında şube, bölge ve il yöneticileri ile iş yeri sendika temsilcilerine verilen eğitimler artık, doğrudan iş yerlerinde işçilere de verileceği bildirildi.

İş yeri işçi eğitiminin pilot uygulamasını Ankara'da başlatan Hizmet-İş Sendikası'nın, bu kapsamda Çalışma Bakanlığı, Hazine Müsteşarlığı, Kamu Hastaneleri Birliği, Devlet Hava Meydanları İşletmesi ile Ankara Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde eğitimler verdiği ifade edildi.

Özellikle taşeron işçilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitimlerde, "6552 sayılı kanun ve ilgili yönetmelikler", "Örgütlenme bilinci " ve "Etkili iletişim" konularında kapsamlı dersler verildiği kaydedildi.

Eğitimlerde ayrıca tüm katılımcılara Katılım Belgesi ve Ferdi Kaza Sigortası belgesi verildiği açıklandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hizmet-iş Taşeron İşçileri Bilgilendiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement