İki Usta Sese Şevval Sam'lı Anma - Son Dakika
Güncel

İki Usta Sese Şevval Sam'lı Anma

İki Usta Sese Şevval Sam\'lı Anma

BODRUM'da sahne olan Şevval Sam, şarkılarını Türk Sanat Müziği'nin iki usta sesi Zeki Müren ve Müzeyyen Senar anısına söyledi.

14.08.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BODRUM'da sahne olan Şevval Sam, şarkılarını Türk Sanat Müziği'nin iki usta sesi Zeki Müren ve Müzeyyen Senar anısına söyledi.

Bodrum'da uzun yıllar yaşayan Sanat Güneşi Zeki Müren ve Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz seslerinden Müzeyyen Senar, 'Demeti Su Restoran'da düzenlenen geceyle anıldı. Gecede sahneye çıkan Şevval Sam, iki usta sesin şarkılarını seslendirdi. Geceye katılan 300 kişi de zaman zaman bulundukları yerden şarkılara eşlik etti. Sam, şarkı aralarındaki konuşmasında şunları söyledi:

"Bugün akşam iki değerli sanatçımıza buradan en güzel şarkıları göndereceğiz. Onlar bizim ruhumuzu yıllarca iyileştirdiler. Bu akşam da, son zamanlarda yaşadığımız tüm sıkıntıları atmak için biraraya gelip, iyileşmek için şarkılarımızı söyleyeceğiz. Müziğin iyileştirici gücünü kullanacağız. Biz hayatı elde tutmak, hayata tutunmak için şarkılar söylemeye devam etmeliyiz. Sanat her zaman iyileştiricidir. Ne kadar çok şarkı söyler, ne kadar çok biraraya gelirsek o kadar çabuk iyileşeceğimizi düşünüyorum. Bu tür darbe girişimleri ve benzer felaketlerin yarattığı travmalar için en iyisi sanat ve müzik diye düşünüyorum. Ama bu 'Vur patlasın çal oynasın' anlamına gelmemeli."

'BENİM TEK EĞLENCEM, SAHNEDE OLMAK'

Kanal D'de 18 Ağustos'ta yayınlanmaya başlayacak olan kendisinin de rol aldığı 'Bodrum Masalı' dizisine de değinen Sam şöyle konuştu:

"Çok heyecanlıyım. 8 seneden sonra ilk kez bir diziye başladım. İlk zamanlarda heyecanlıydım ama, 10 bölüm çektikten sonra heyecanım yerini tatlı bir sevinç ve mutluluğa bıraktı. Çünkü dizide Timuçin Esen, Murat Evgen'in de aralarında olduğu iyi bir kadro var. Benim de üzerime düşen, bu ekiple güzel bir enerji içinde çalışmak oldu. Bodrum Masalı dizisi çekimleri için Bodrum'dayım. İnşallah her şey yolunda gidecek ve biz bu kışı da Bodrum'da geçireceğiz. Sevdiğim işi Bodrum'da doğa ile iç içe yaptığım için, çalışıyor gibi değil de tatil yapıyor gibiyim. Ben çok gezen çok dışarı çıkan biri değilim. benim tek eğlencem sahnede olmak."

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Şevval Sam, hayranlarından uzun süre alkış aldı.

- Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İki Usta Sese Şevval Sam'lı Anma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement