"İki Yüzlü" Bir Kitap! - Son Dakika
Güncel

"İki Yüzlü" Bir Kitap!

"İki Yüzlü" Bir Kitap!

Uğur Batı'nın kendini tanımaya yönelik kaleme aldığı kitabı bir hayli ses getireceğe benziyor.

05.06.2012 11:53

Kitabı yazarken tamamen bilimsel yönden hareket eden Batı'nın kitabı "Enneagram ile Kişilik Analizi ve Kendine İyi Bak" sonunda birbiriyle bütünleşen iki farklı bölümden oluşuyor.

Kitabın iki yüzü olmasının tek nedeni, bize, insana tüm gerçek hallerimizi göstermek. Kitabın B yüzü bize kendimizden başlayarak eşsiz bir hazine sunuyor. İçinde insan tanımanın sırları, şifreleri yer alıyor. Kitabın A yüzü bizi B yüzüne hazırlıyor. Bize "Kendimizin bütün hallerini" anlatıyor! Kendimizden başka, kimsenin bize barış getiremeyeceğini de anlatıyor. Gerçek bir arayış içinde olan kişinin kendisini arayan kişi olduğunu gösteriyor. Hatta sizi olduğunuzu düşündüğünüz gibi biri olma fikrinden vazgeçirmeye çalışıyor.

"Lost" senaryosu enneagram ile yazıldı...

Uğur Batı'nın değindiği bir diğer konu "Enneagram" bilindiği gibi dünyanın kişilik tanıma konusunda en etkili yöntemlerinden biri. ABD'de de yıllardır en çok satan konular arasında yer alan ve Standford MBA programında ders olarak okutulan Enneagram belki de Türkiye'de ilk defa bu kadar detaylı olarak işleniyor.

Dünya çapında Google, eBay, Yahoo, Sony, CSC, Oracle, Adobe, HP, and Logitech Boeing, GlaxoSmithKline, The DuPont Company, Genentech, Motorola, Hewlett Packard, Disney, Panasonic, Johnson& Johnson, Apple ve daha birçok şirket Enneagram yöntemini personel seçimlerinde, satış ve pazarlama çalışmalarında kullanıyor…

Tüm Dünyanın en popüler ve etkili kişilik analizi yöntemi ''Enneagram İle Kişilik Analizi'' kitabı, okumak için harcayacağınız zamana değecek bir kitap. Şimdi tüm kitapçılarda…"

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'İki Yüzlü' Bir Kitap! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement