İmam Nikahlı Eşinin Boğazını Kesti - Son Dakika
Güncel

İmam Nikahlı Eşinin Boğazını Kesti

İzmir'de yaşayan kadın, aralarında çıkan tartışmada kendisini darp eden imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla kesti.

24.06.2015 07:45  Güncelleme: 09:09

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kadın, kavga ettiği imam nikahlı eşinin boğazını cam parçasıyla keserek ağır yaraladı. Alınan bilgiye göre, Fuat Edip Baksi Mahallesi'nde N.Ö. (41) ile imam nikahlı eşi H.E. (50) evde tartışmaya başladı.

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN ÇIKAN TARTIŞMA BÜYÜDÜ

İddiaya göre kıskançlık yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra büyüdü ve H.E, N.Ö'yü darp etti. N.Ö, kavga sırasında yere düşüp kırılan sürahinin cam parçasıyla H.E'nin boğazını kesti.

Bu sırada ağabeyinin evinde misafir olarak kalan ve yan odada uyuyan Y.E. (45), N.Ö'nün yardım çığlıkları üzerine çiftin yatak odasına girdi. Ağabeyini ve yengesini yaralı halde bulan Y.E, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Yaralı çift, 112 Acil Servis ekiplerince Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan N.Ö, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Durumu ağır olan H.E. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İmam Nikahlı Eşinin Boğazını Kesti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İmam Nikahlı Eşinin Boğazını Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Yunuss: Başlığa bak dini kötülemeyin artık normal nikahlı olsa kesmiçekmi bıktık siZden ya keşke ölseniz 4 0 Yanıtla
  • hano: Yine mi izmir ne pisliksiniz ne kadar gereksiz varsa hepsi izmirde 0 1 Yanıtla
  • farkli: kadinlar ölürken dur diyen yok .erkek kesilince nasil ayaklaniyouz alma mazlumun ahini cikar aheste aheste 1 0 Yanıtla
  • Aliiii: Hayret beeee 0 0 Yanıtla
  • ahalala: adam ölse kadına meşru müdafa hali var çünkü kadının burnu kırık kesin o adam mahsus kendi boğazını kesmiştir kadının öldüğünü sanarak .......... 0 0 Yanıtla
  • halkçı adam: bizde ata sözü varya kadını karnından sıpay sırtından sopayı eksik etmeyeceksin yazzıklar olsun bu atasözünü kim söylediyse bizi inancımıza göre cennet anaların ayağı altındadır her kadın bir anadır analar dövülerekmi cennete gidecekler bunları direk cehenneme 0 0 Yanıtla

Advertisement