İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandı - Son Dakika
Güncel

İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandı

İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde sağanak yağış beklenildiğine dair yapılan uyarıya rağmen, dışarıya hazırlıksız çıkan İzmirliler, ıslandı.

14.07.2019 17:57  Güncelleme: 18:01

İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde sağanak yağış beklenildiğine dair yapılan uyarıya rağmen, dışarıya hazırlıksız çıkan İzmirliler, ıslandı. Vatandaşlardan bazıları dükkan önlerinde yağmurun dinmesini beklerken, kimileri de otobüs ve tramvay duraklarına sığındı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla, Marmara, Ege, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Nevşehir, Kayseri, Isparta ve Artvin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağına dair uyarıda bulundu. İzmir'de de beklenilen sağanak yağış, pazar günü öğleden sonra kendisini gösterdi. Yapılan uyarıya rağmen, dışarıya hazırlıksız çıkan İzmirliler ılık yaz yağmurunda ıslandı. Vatandaşlardan bazıları, yağmurun dinmesini dükkan önlerinde beklerken, bazıları otobüs ve tramvay duraklarına sığındı. Bazıları ise sağanak yağmura aldırış etmeden yola devam etti. Trafik polisleri ise trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ana arterlerde önlem aldı. Ancak yine de kazalar oldu. Konak'tan Karşıyaka istikametine giden bir otomobil de Altınyol üzerinde, kayganlaşan zeminde kontrolden çıkıp yolun sağında bulunan bariyere çarptı. Aynı yönde seyreden başka bir otomobil de kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Her iki kazada da maddi hasar meydana geldi.

İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmirliler yaz yağmuruna hazırlıksız yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement