Kadirli'de 12 Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika
Güncel

Kadirli'de 12 Bin Kişiye İftar Verildi

Kadirli\'de 12 Bin Kişiye İftar Verildi

Kadirli'de 12 bin kişiye iftar verildi Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen 'Geleneksel Andırın Caddesi İftarı' etkinliğinde yaklaşık 12 bin kişiye iftar yemeği verildi.

15.07.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadirli'de 12 bin kişiye iftar verildi

Osmaniye'nin Kadirli İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen 'Geleneksel Andırın Caddesi İftarı' etkinliğinde yaklaşık 12 bin kişiye iftar yemeği verildi.

Andırın Caddesi'ndeki iftar yemeğine Kadirli Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan ve yaklaşık 12 bin kişi katıldı. İlahiler ve semazen gösterileri ile başlayan iftar programında konuşan Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Ramazan ayının manevi hazzını birlikte yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi. Huzur, barış ve kardeşlik dolu günlere kavuşmayı arzuladıklarını belirten Tarhan, 'Doğu Türkistan'da, Irak'ta ve Suriye'de Müslüman din kardeşlerimiz katlediliyor. Bunları görünce üzülüyoruz. İnşallah huzur, barış ve kardeşlik dolu günlere yeniden kavuşuruz. Ramazan paylaşmaktır, samimiyettir. Ramazan ayında böyle güzel bir kalabalıkla buluşarak iftar açmak hepimiz için ayrı bir onurdur. Bugün burada Ramazan'ın manevi duygusunu, paylaşmanın ve dayanışmanın birlik ve beraberliğin en güzel örneğini yaşıyoruz" dedi.

Kuran-ı Kerim ve yemek duasının ardından yaklaşık 12 bin kişi iftarını aynı anda açtı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kadirli'de 12 Bin Kişiye İftar Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement