Kayseri Emniyetinde Hüzünlü Tören - Son Dakika
Güncel

Kayseri Emniyetinde Hüzünlü Tören

Kayseri emniyetinde hüzünlü törenKAYSERİ'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 22 yıllık polis memuru 47 yaşındaki Mehmet Üstün için Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

29.06.2017 15:18

Kayseri emniyetinde hüzünlü tören

KAYSERİ'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 22 yıllık polis memuru 47 yaşındaki Mehmet Üstün için Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan polis memuru Mehmet Üstün geçtiğimiz gün kalp sıkışması şikayetiyle özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi süren ve kalp damarlarında tıkanıklık olduğu belirlenen Üstün, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hastane morgundan alınan polis memurunun cenazesi, Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Burada düzenlenen törene, Emniyet Müdür yardımcıları, Üstün'ün eşi Gülcan, üniversite öğrencisi kızı Candan ve lise öğrencisi oğlu Can, mesai arkadaşları ve yakınları katıldı. Polis memuru Mehmet Üstün'ün özgeçmişinin okunduğu törende dua edildi ve merhum polis memuru meslektaşlarının omuzlarında cenaze arabasına konularak, cenaze namazının kılındığı Hunat Camisi'nin avlusuna getirildi. Kılınan cezane namazından sonra ise Üstün'ün cenazesi, merkez Kocasinan ilçesi Argıncık Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kayseri Emniyetinde Hüzünlü Tören
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Emniyetinde Hüzünlü Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement